Δημόσια διαβούλευση για τις αλλαγές στις αναπτυξιακές ηλικίες τη Δευτέρα (8/10) στο ΣΕΦ

Την πρόταση τροποποίησης του αγωνιστικού συστήματος στις κατηγορίες Κ14 (ΠΠ/ΠΚ Β) και Κ16 (ΠΠ/ΠΚ Α), καθώς και τις προπονητικές κατευθύνσεις και τις αγωνιστικές δραστηριότητες στην κατηγορία Κ12 (6-12) θα παρουσιάσουν την Δευτέρα (8/10) τα μέλη της ΕΠΑΣ στους προπονητές της Αττικής και της ευρύτερης περιοχής.

Η ομοσπονδία θα προχωρήσει σε μια σειρά από σημαντικές αλλαγές στις παραπάνω κατηγορίες με στόχο τη συστηματική και μεθοδευμένη εκπαίδευση των μικρών αθλητών, που προορίζονται για τα αγωνιστικά τμήματα και την αλλαγή στα αγωνιστικά προγράμματα των ηλικιών 12-15 ετών, προκειμένου να αποφευχθεί η πρόωρη και υπερβολική επιβάρυνση των μικρών αθλητών και αθλητριών.

Στη συνάντηση που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα Β΄) στις 19.30 – και θα αποτελέσει δημόσια διαβούλευση – οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν την πρόταση κι έπειτα να τοποθετηθούν. Η παρουσία των προπονητών είναι επιτακτική, αφού οι απόψεις τους θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις, που θα παρθούν και θα αφορουν στο μέλλον του χώρου. Το επόμενο διάστημα θα γίνει αντίστοιχη συνάντηση και στη Βόρεια Ελλάδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή