Γκούρλιας και Ντίνα νικητές στο Run Greece Αλεξανδρούπολης

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δε στάθηκαν εμπόδιο στους χιλιάδες δρομείς, που πήραν θέση εκκίνησης στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης. 

Ο πρώτος αγώνας της Φθινοπωρινής περιόδου έγινε στην καρδιά της ακριτικής πόλης και παρά τη βροχή δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις, η μεγάλη συμμετοχή και η παρουσία του κόσμου. Ο Μάρκος Γκούρλιας, ο πιο φορμαρισμένος φέτος δρομέας των αποστάσεων ήταν ο νικητής στα 10χλμ με 33.29, σε μια κούρσα που είχε προπονητικό χαρακτήρα για εκείνον.

Ο πρωταθλητής μας έκανε τρεις τις νίκες του στη συγκεκριμένη πόλη, ενώ βρέθηκε πολύ κοντά και στο ρεκόρ αγώνα, το οποίο του ανήκει από το 2017 με 33.19. Δεύτερος πίσω από τον 23χρονο αθλητή ήταν ο Χαράλαμπος Δελής με 36.26 και τρίτος ο Μανώλης Στόικος με 36.31.

Στις γυναίκες καλύτερη όλων στα 10χλμ. ήταν η Μαργαρίτα Ντίνα, που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε 40.30 και έφτασε τις τρεις νίκες στον συγκεκριμένο αγώνα. Η έμπειρη αθλήτρια ήταν πρώτητ τόσο το 2015 όσο και το 2016. Δεύτερη στην ίδια απόσταση ήταν η Γεωργία Δημητριάδου (41.20) και τρίτη η Μιλένα Βέλκοβα (42.15).

Στα 5χλμ. πρώτος αναδείχθηκε στους Άνδρες ο Χαράλαμπος Βούλκος με 17.02, ενώ στις γυναίκες η νεάνιδα αθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Φωτεινή Μυστακίδου, τερμάτισε σε 19.36, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν.

Ο αγώνας της Αλεξανδρούπολης ήταν ο πέμπτος της φετινής χρονιάς, θα ακολουθήσει στις 7 Οκτωβρίου ο αγώνας της Πάτρας, ενώ το φετινό φινάλε θα δοθεί στις 14 Οκτωβρίου στη Ρόδο.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, συνδιοργανωτές, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τον Δήμο Αλεξ/πολης, την συνεργασία των τοπικών φορέων και μεγάλο χορηγό την WIND.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

 

Κατεβάστε την εφαρμογή