Οι μικροί ξεχώρισαν στα φετινά “Μπεκιάρεια”

Καλές επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές μας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στο Μπουένος Άιρες, στα “Μπεκιάρεια” στις Σέρρες.

Στη διοργάνωση που έγινε σήμερα, η Ελίνα Τζένγκο έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, αφού έστειλε το ακόντιο στα 56,78μ., που είναι η τέταρτη επίδοση της καριέρας της. Ανάλογη παρουσία είχε και ο Θοδωρής Ζιώγας που επικράτησε στη σφυροβολία με 69,70 μ., η καλύτερη βολή που έχει πετύχει ποτέ, μετά το ατομικό του 70,26 μέτρα..

Η Σταυρούλα Κοσμίδου έστειλε τη σφύρα στα 61,47 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ η Παναγιώτα Δόση στο ύψος συνέχισε τις πτήσεις πάνω από τα 1,80 μέτρα. Για το Μπουένος Άιρες ετοιμάζεται και η Σοφία Κεσσίδη, που ήταν πρώτη στη δισκοβολία με 45,48 μέτρα.

Στη δισκοβολία Κ18, ο Κώστας Γεννίκης μπορεί να βρίσκεται στην έναρξη της νέας σεζόν, ωστόσο δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με το εξαιρετικό για την εποχή 55,74 μέτρα. Στα 100 μ. των κοριτσιών, η 14χρονη Πολυνίκη Μαντά τερμάτισε σε 12.53, ενώ στα 80 μ. εμπ. η συνομήλική της Αναστασία Ντραγκομίροβα σε 12.04.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή