Η Μαρία Μαγκούλια μετακομίζει στο Ολυμπιακό στάδιο

Στην Αθήνα θα συνεχίσει την προετοιμασία της η Μαρία Μαγκούλια, μέλος της νέας γενιάς Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που θα κληθούν τα επόμενα χρόνια να ξεχωρίσουν σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η νεαρή θα αφήσει την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κάλυμνο, προκειμένου να έρθει στην Αθήνα, όπου θα έχει έδρα το Ολυμπιακό στάδιο και θα γυμνάζεται με τον τεχνικό Γιάννη Δόνδωρο.

Η 18ρονη σφαιροβόλος αναμένεται να μετακομίσει στα μέσα Σεπτεμβρίου οπότε και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πρόκληση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20. Η Μαγκούλια κατάφερε υπό την καθοδήγηση του Ξενοφών Κουτελά να σημειώσει πολλές διακρίσεις και να φτάσει το ατομικό της ρεκόρ στα 15,25 μ. στον ανοιχτό στίβο και στα 15,02 μ. στον κλειστό. Η αθλήτρια, που το 2017 ως κορασίδα συμμετείχε στον τελικό της σφαιροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, διαθέτει όλα τα αγωνιστικά προσόντα για να διεκδικήσει στο μέλλον επιδόσεις που θα της εξασφαλίζουν τη συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις.

Κατεβάστε την εφαρμογή