Σύσκεψη στην Κω για τους επετειακούς 30ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/8 στο Αθλητικό Πολύκεντρο του Δήμου Κω σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής των 30ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων που θα γίνουν

στην Κω στις 20-21 Οκτωβρίου 2018, με την παρουσία του ΓΓ του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, του μέλους του ΔΣ Μιχάλη Παυλούς και του Τεχνικού Ανάπτυξης Μάρκου Καλούδη.  

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οργανωτικού χαρακτήρα, σχετικά με την επάρκεια των εγκαταστάσεων, τα ζητήματα φιλοξενίας και  μετακίνησης των αθλητικών αποστολών, καθώς και υποχρεώσεις που ανέλαβε ο Δήμος της Κω στο πλαίσιο διεξαγωγής των αγώνων. Τέλος, την επιτροπή απασχόλησε και η επετειακή εκδήλωση της συμπλήρωσης των 30 Χρόνων των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων.
 
Από πλευράς της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Ζήκας, το μέλος (αναπληρωτής Ταμίας) Νικόλαος Χατζηνικολάου που εκπροσωπούσε και το τοπικό σωματείο Γ. Σ. Ευδαμος Κω, και ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Διακονικόλας Σάββας.

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Έπαρχος Κώ κ. Γιώργος Χαλκιδιός. Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο κ. Θανάσης Σταματάκης, υπεύθυνος αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ, ο κ. Βασίλειος Κεφάλας προϊστάμενος του ΔΟΠΑΒΣ, ο κ. Στέργος Χατζηστέργος Προϊστάμενος του Δημοτικού Σταδίου Ανταγορας, και η κ. Μαριέτα Γιαλλίζη διοικητικό στέλεχος. Η κ. Στρατικοπουλου, αρχιτέκτονας του Δήμου μου Κω. Ο Κ. Μιχάλης Ζώης εκπρόσωπος του Γ. Σ. Ιπποκράτης ο Κώος.

Κατεβάστε την εφαρμογή