Βερολίνο 2018: Τα φλας άναψαν για την εθνική ομάδα στην επίσημη φωτογράφηση

φωτογραφίες: Κλοντιάν Λάτο

Η εθνική ομάδα στίβου είχε σήμερα την τιμητική της, λίγες μόλις ώρες πριν αναχωρήσει για το Βερολίνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο 24ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ.

Τα μέλη της αποστολής μας πέρασαν αρκετές ώρες στο ξενοδοχείο Hilton, εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους, να φωτογραφηθούν με τα ρούχα της εθνικής ομάδας και να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους. Ένα πρωινό γεμάτο χαμόγελα, θετικές σκέψεις και την προσδοκία πως αυτή τη ομάδα έχει την προοπτική να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση.

Για περισσότερες από δύο ώρες τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να τα…πουν με το φακό να ποζάρουν παίζοντας, αλλά και σοβαρά, ατομικά και σε ομάδες. Το σημαντικότερο από όλα,όμως, είναι πως η εθνική ομάδα είχε την ευκαιρία να περάσει ένα πρωινό μαζί, να γεμίσει μπαταρίες να χαλαρώσει και πλέον να ετοιμαστεί για το κορυφαίο γεγονός της θερινής περιόδου και φυσικά να απολαύσει ένα γεύμα στο roof garden του ξενοδοχείου.

Παράλληλα έγινε και το τεχνικό μίτινγκ της ομάδας. “Σας θαυμάζω, σας πιστεύω σας εμπιστεύομαι”, ήταν τα λόγια του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου, ο οποίος στην διάρκεια του μίτινγκ αναφέρθηκε στις επικείμενες αλλαγές στο σύστημα πρόκρισης στις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά και στις ενέργειες που θα κάνει η ομοσπονδία στο εγγύς μέλλον, προκειμένου να ακολουθήσει τις εξελίξεις. “Η χώρα μας δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν και λαμπρό παρόν έχει και ελπιδοφόρο μέλλον. Σας εύχομαι καλό αγώνα και να καταφέρετε να πετύχετε το στόχο σας”, είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής είπε: “Εσείς κι εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που έρχονται και στα νέα δεδομένα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αλλαγή κριτηρίων με την οποία συγκροτήθηκε η εθνική ομάδα. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας, η οποία είναι δυνατή και ικανή για καλές παρουσίες”. Ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας ενημέρωσε τα μέλη της ομάδας για θέματα που έχουν να κάνουν με την διαμονή τους και την προπόνηση τους στο Βερολίνο και για άλλα διαδικαστικά ζητήματα που θα προκύψουν κατά την παραμονή τους στην γερμανική πόλη. Στους αθλητές μίλησε τόσο η αρχηγός αποστολής, Ξένια Αργειτάκη όσο και ο επικεφαλής γιατρός της ομοσπονδίας Διονύσης Χίσσας.


Το πρώτο γκρουπ αναχωρεί για το Βερολίνο το πρωί της Κυριακής με την πτήση Α3 820 (08.40). Τα μέλη της αποστολής θα πρέπει να είναι στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 07.00 φορώντας τα ρούχα της εθνικής ομάδα.

Αναλυτικά αύριο ταξιδεύουν οι: Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Τεντόγλου, Σκαρβέλης, Αναστασάκης, Μουρτά, Πόλακ, Παπαχρήστου, Υφαντίδου, Μπανιώτης, Ειρήνη Βασιλείου, Αννα Βασιλείου, Τσάκωνας, Νυφαντόπουλος, Σπανουδακη, Σκαρβέλη.

*Η Ομοσπονδία ευχαριστεί το Hilton για την εξαιρετική φιλοξενία.

Φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση στο FACEBOOK της ομοσπονδίας.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για την ομάδα και τη διοργάνωση

Κατεβάστε την εφαρμογή