Βερολίνο 2018: Η εθνική μας ομάδα αναχωρεί για το Βερολίνο

Σε δύο γκρουπ αναχωρεί η εθνική μας ομάδα για το Βερολίνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα στο ολυμπιακό στάδιο της γερμανικής πρωτεύουσας. 

Οι 37 αθλητές και αθλήτριες μας το Σάββατο (4/8, 11.00) θα παραλάβουν τον εξοπλισμό τους από το ξενοδοχείο Χίλτον, εκεί όπου θα γίνει η επίσημη φωτογράφηση της εθνικής ομάδας και συνάντηση με τους δημοσιογράφους (13.00).

Το πρώτο ελληνικό γκρουπ θα αναχωρήσει για το Βερολίνο την Κυριακή στις 08.40 με την πτήση Α3 820 της Aegean, ενώ την ίδια ώρα με την ίδια πτήση θα ταξιδέψουν και οι αθλητές και αθλήτριες, που είναι προγραμματισμένο να φύγουν για Γερμανία, τη Δευτέρα (6/8).  Η ομάδα μας θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Scandic, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Αναλυτικά τα γκρουπ

5/8 (Α3 820, 08.40)

Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Τεντόγλου, Σκαρβέλης, Αναστασάκης, Μουρτά, Πόλακ, Παπαχρήστου, Υφαντίδου, Μπανιώτης, Ειρήνη Βασιλείου, Αννα Βασιλείου, Τσάκωνας, Νυφαντόπουλος, Σπανουδακη, Σκαρβέλη.

6/8 (Α3 820, 08.40) 

Δουβαλίδης, Τσιάμης, Φιλιππίδης, Τριβυζάς, Στεργιούλης, Παπαμιχαήλ, Γκελαούζος, Μαγγίνας, Καραίσκος, Μπελιμπασάκη, Πεσιρίδου, Κεραμιδά, Πολίτη, Καρκαλάτου, Ζυγόρη, Ντρισμπιώτη, Ρεμπούλη, Τσεκίνη, Πριβιλέτζιο, Αλεξούλη, Αναγνωστοπούλου.

 

*Η ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει για τη φιλοξενία το ξενοδοχείο Hilton.

Δείτε χρήσιμες πληροφοφίες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την ελληνική ομάδα.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή