Το Σάββατο (28/7) το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κατσιμπάρδη

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Κατσιμπάρδη, θα έχουν την ευκαιρία να πουν αύριο (Σάββατο, 28/7)  συγγενείς και φίλοι.

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και επί σειρά ετών Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (διαβάστε εδώ). Οπως έγινε γνωστό, η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (28/7) στις 18.00 στον Άγιο Γεώργιο, στην πόλη της Θήβας.

Η οικογένεια του εκλιπόντα αποφάσισε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αττικής. 

Εξάλλου, συλλυπητήρια επιστολή απέστειλαν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης.

“Ο εκλιπών πρόσφερε ανυπολόγιστες υπηρεσίες στον ελληνικό αθλητισμό, με όποια ιδιότητα και απ΄όποια θέση τον υπηρέτησε, από αθλητής και παράγοντας ως πολιτικός. Είχε πρωτοποριακές ιδέες, επιτέλεσε έργο που ακόμα είναι χρήσιμο και στεκόταν πάντα στο πλευρό των αθλητών.Ειδική όμως αναφορά πρέπει να γίνει και  στη μάχη που έδινε κατά των αναβολικών, μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του, ιδρύοντας τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά» και αναλαμβάνοντας στοχευμένες δράσεις στην καταπολέμηση της μάστιγας του αθλητισμού.Είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Κατσιμπάρδης δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί, από όλους εμάς που τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Κατεβάστε την εφαρμογή