Αγωνίσματα χωρίς προκριματικό στη διοργάνωση της Λάρισας

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23,το οποίο θα γίνει το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα κλείνει ο κύκλος των συγκεκριμένων διοργανώσεων για τη θερινή περιόδο.

Ύστερα από την επεξεργασία των δηλώσεων έγινε γνωστό πως δεν θα γίνει προκριματικός στα εξής αγωνίσματα:

Σάββατο
Σφυροβολία Ανδρών
Δισκοβολία Γυναικών
Υψος Γυναικών
Ακοντισμός Γυναικών

Κυριακή
Υψος Ανδρών
Ακοντισμός Ανδρών
Σφυροβολία Γυναικών
Επί κοντώ Γυναικών

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι οι αθλητές και αθλήτριες στη διάρκεια των αγώνων, θα πρέπει να φορούν και να αγωνίζονται μόνο με την επίσημη στολή του συλλόγου, στον οποίο ανήκουν.

Οι υπεύθυνοι των συλλόγων θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι κανονισμοί της IAAF που αφορούν στην διαφήμιση θα εφαρμόζονται. 
Σε περίπτωση που η εμφάνιση του συλλόγου δεν είναι σύμφωνα με όσα ορίζουν οι κανονισμοί,οι υπεύθυνοι των συλλόγων με δική τους ευθύνη και πριν την είσοδο των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να φροντίσουν να καλύψουν τα μέρη εκείνα της στολής που είναι αντίθετα με τον κανονισμό. Τα παραπάνω ισχύουν και την παρουσία αθλητών και αθλητριών στις απονομές των επάθλων,οι οποίες αποτελούν μέρος των αγώνων- διοργάνωσης.

Δείτε πως θα λειτουργήσει η αίθουσα κλήση και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα μεταδοθεί σε livestreaming μετάδοση.

Κατεβάστε την εφαρμογή