Ο Αντώνης Μέρλος επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρα ο Αντώνης Μέρλος, ο οποίος συνεχίζει και ζει…το όνειρο της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε. 

Ο αθλητής μας είχε την ευκαιρία να βρεθεί σήμερα στα γραφεία της ομοσπονδίας και να συζητήσει τόσο με τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο και τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή, όσο και με τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα. 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα στον αγώνα στόχο της σεζόν να κάνω το καλύτερο δυνατό και τελικά να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο”, είπε ο αθλητής μας εμφανώς ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και συμπλήρωσε: “Φαίνεται πως η δουλειά που έγινε στις ΗΠΑ απέδωσε. Νιώθω πως άλλαξα πάρα πολύ στο διάστημα της παραμονής μου στη Τζόρτζια. Η βελτίωση είναι πολύ μεγάλη”. Ο νεαρός θα αγωνιστεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 στη Λάρισα κι έπειτα θα ξεκινήσει διακοπές.

“Νομίζω πως την επόμενη του Πρωταθλήματος θα φύγω για διακοπές. Έχω ανάγκη από ξεκούραση, προκειμένου στη συνέχεια να επιστρέψω και πάλι φρέσκος στις υποχρεώσεις μου στο Πανεπιστήμιο”, συμπλήρωσε. 
Ο Μέρλος αναμένεται να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ τον Αύγουστο, προκειμένου να συνεχίσει προπόνηση και σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, στο γκρουπ του Πέτρου Κυπριανού.

Κατεβάστε την εφαρμογή