Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Δηλώσεις πρωταγωνιστών

 

φωτογραφία: eurokinissi/Θανάσης Δημόπουλος

Δείτε δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σημερινής ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

Μίλτος Τεντόγλου (μήκος/ΓΕ Γρεβενών): “Ειμαι ευχαριστημένος από την επίδοσή μου, είμαι πολύ καλά και ήταν μια πολύ δυνατή προπόνηση. Επόμενος αγώνας θα είναι στους Βαλκανικούς και μετά Βερολίνο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, στόχος ένα μετάλλιο στο Βερολίνο”.

Κώστας Μπανιώτης (ύψος/Ολυμπιάδα Κομ.): “Ειμαι σε πολύ καλή κατάσταση, ο αγώνας ήταν καλός και σύντομος, δεν είχα αναμονή για να κουραστώ αλλά το όριο δεν ήρθε. Δεν απογοητεύομαι γιατί το “έχω” απλά είναι θέμα χρόνου να το πετύχω”.

Κώστας Φιλιππίδης (επί κοντώ/ΠΓΣ): “Πάντα θέλω και φυσικά μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά τους Ελληνες φιλάθλους και γι΄αυτό αγωνίστηκα και σήμερα εδώ. Χάρηκα την 11η νίκη μου στο πρωτάθλημα, είμαι πάρα πολλύ καλά, έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα και τώρα κοιτάμε μπροστά. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο φετινό στόχο το Βερολίνο και ελπίζω όλα να πάνε καλά”.

Ράνια Ρεμπούλη (5.000 μ./Κάμειρος 2009): “Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό έφερε ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Είμαι χαρούμενη και για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο μεγάλος στόχος της χρονιάς βέβαια είναι οι Πανευρωπαικοί του Βερολίνου όπου θα προσπαθήσω για το καλύτερο”.

Βούλα Παπαχρήστου (μήκος/ΑΕΚ): “Ηθελα πολύ τη νίκη και στο μήκος που το αγαπώ κι αυτό. Είμαι πολύ καλά και μπήκα για μια καλή επίδοση και φυσικά τη νίκη την οποία ήθελα και για την ψυχολογία μου η οποία είναι πάρα πολύ καλή. Ελπίζω οτι και η συνέχεια θα είναι εξίσου πολύ καλή”.

Μαρία Μπελιμπασάκη (200 μ./Παναξιακός): “Δεν είμαι ικανοποιημένη από την επίδοσή μου παρόλο που κατέβηκα τα 23.00, καθώς ήθελα ακόμη καλύτερο χρόνο. Είμαι πολύ καλά και ελπίζω οτι θα έρθει καλύτερη επίδοση. Χαίρομαι που κέρδισα σε δύο αγωνίσματα του Πρωταθλήματος”.

Ελπίδα Τόκα (400 μ. εμπ./ΣΔΥ Αργολίδας) :”Είμαι ενθουσιασμένη. Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι κέρδισα το πρωτάθλημα. Ηταν μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά η προετοιμασία μου βγήκε στην κατάλληλη στιγμή. Δεν είμαι ικανοποιημένη από τον αγώνα μου, έκανα λάθη, χτύπησα και σε τρία εμπόδια και δεν βγήκε καλή επίδοση”.

Κώστας Νάκος (400 μ. εμπ./ΓΣ Τρικάλων): “Είμαι ακόμη επηρεασμένος από τους Μεσογειακούς όπου έριξα το περισσότερο βάρος για να κατέβω τα 51 δευτερόλεπτα. Φυσικά είμαι ευχαριστημένος από την 3η νίκη μου στο πρωτάθλημα. Ελπίζω να έχω ευκαιρία ώστε να κάνω καλύτερη επίδοση στο υπόλοιπο της σεζόν”.

Παναγιώτης Τριβυζάς (200μ./ΟΣΦΠ): “Φυσικά ήθελα καλύτερο χρόνο, ωστόσο έχω κάνει πέντε κούρσες στο Σαββατοκύριακο, ενώ πριν λίγες ημέρες ήμουν στους Μεσογειακούς και υπάρχει κάποια επιβάρυνση. Είναι σημαντική για εμένα η νίκη στο Πρωτάθλημα”.

Κατεβάστε την εφαρμογή