Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Δείτε δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

Νικόλ Κυριακοπούλου (επί κοντώ/ΑΓΕ Κάμειρος): “Είμαι πολύ καλά βρίσκω τον παλιό καλό εαυτό μου. Ηξερα πως θα βρω καλές συνθήκες και γι΄αυτό ήθελα να κάνω αυτόν τον αγώνα, παρά το γεγονός χρειάζομαι προπόνηση. Από εδώ και πέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο προπόνηση και για το λόγο αυτό ακύρωσα τη συμμετοχή μου στο Diamond League του Μονακό”.

Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν/ΑΕΚ): “Υπομονή και αιαιοδοξία μέχρι το Βερολίνο όπου είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, ξεπεράστηκαν τα προβλήματα με την στήριξη της ομοσπονδίας και του ιατρικού της τιμ. Τώρα θα κάνω προπόνηση κι έπειτα Βαλκανικούς και Βερολίνο όπου θα προσπαθήσω για το καλύτερο”.

Ελισάβετ Πεσιρίδου (100 μ. εμπ./ΓΣ Κηφισιάς): “Δεν είμαι ικανοποιημένη από το χρόνο μου. Ήταν μια καλή προπόνηση η σημερινή κούρσα. Μια ενόχληση στο δικέφαλο με ενοχλεί και προσπαθώ να μην επιδεινώσω το πρόβλημα. Ελπίζω σε μια καλή επίδοση στο Βερολίνο”.

Κώστας Δουβαλιδης (110 μ. εμπ./ΣΚΑ Δράμας): “Πέτυχα την 11η νίκη  μου στο Πρωτάθλημα και αυτό με ευχαριστεί, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι ξεπέρασα τα προβλήματα που με ταλαιπώρησαν φέτος και πλέον μπορώ να κάνω μια καλύτερη προετοιμασία στη συνέχεια. Στόχος μου για το Βερολίνο να μπω στον τελικό”.

Ραφαέλα Σπανουδάκη (100 μ,/ΓΣ Ηλιούπολης): “Χαλάρωσα μετα τα 80 μέτρα γιατ θέλω να ρίξω το βάρος στον αυριανό αγώνα των 200 μ., όπου θελω να κάνω το όριο. Βγήκε ο προγραμματισμός μας και ολα πάνε καλά. Στο Βερολίνο στόχος μου είναι το ατομικό ρεκόρ και οτι καλύτερο”.

Γιάννης Νυφαντοπουλος (100 μ./Ελευθέριος Βενιζέλος): “Δεν έκανα καλή εκκίνηση και έμεινα λίγο πίσω. Αγχώθηκα με το 10.30 που έκανα το πρωί και ήθελα το όριο για το Βερολίνο (10.28., αλλά δεν τα κατάφερα Πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να το κάνω στους Βαλκανικούς”.

Αναΐς Καραγιάννη (ΓΣ Κηφισιάς): “Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Από πέρυσι κυνηγάω το ρεκόρ και το κατέρριψα επιτέλους. Ήταν δύσκολη η προσαρμογή μου μετά την επιστροφή μου από τις ΗΠΑ. Ουσιαστικά ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας τον Μάρτιο”.

Μαρία Μπελιμπασάκη (Παναξιακός): “Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη από την επίδοσή μου. Τρέχω χωρις συναγωνισμό. Είμαι αθλήτρια που με ανεβάζει ο ανταγωνισμός. Στο Βερολίνο θα βρω υψηλό συναγωνισμό και γιατί οχι να μην έρθει και το μετάλλιο. Ελπίζω οτι θα βγει καλή επίδοση στους Βαλκανικούς”.

Μιχάλης Παππάς (400 μ./ΕΚΑ Δωδώνη): “Είμαι εν μέρει ικανοποιημένος. Πέτυχα τη δεύτερη νίκη μου στο πρωτάθλημα αλλά δεν μπόρεσα να πιάσω το όριο. Ελπίζω να πάω στους Βαλκανικούς και να το πετύχω”.

Βικτόρια – Ελισάμ Τσόλη (1.500 μ./ΓΣ Χαλανδρίου): “Είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο πατέρας μου είναι από την Αρκαδία. Δεν έρχομαι συχνά στην Ελλάδα αλλά μου αρέσει πολύ και τώρα θα αρχίσω να έρχομαι πιο συχνά, άλλωστε έχω αρχίσει να μαθαίνω ελληνικά”.

Δημήτρης Τσιάμης (τριπλούν/ΟΣΦΠ): “Ηταν ένας ακόμη καλός αγώνας αλλά για λίγο και πάλι δεν ήρθε το όριο. Ελπίζω οτι θα το κάνω στους Βαλκανικούς όπως επίσης ότι μπορεί να είμαι στο Ευρωπαϊκό με βάση τις επιδόσεις”.

Κατεβάστε την εφαρμογή