Τάμπερε 2018: Το πάλεψαν οι αθλητές μας στην τέταρτη ημέρα των αγώνων

Στον ημιτελικό των χαμηλών εμποδίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Τάμπερε αγωνίστηκε ο Άρης Δρίτσας, ο οποίος παρά την δυνατή βροχή προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση και να κυνηγήσει έναν καλό χρόνο. 

Παρόλα αυτά, ο αθλητής παρασύρθηκε από το ρυθμό των αντιπάλων του με αποτέλεσμα να υποχωρήσει μετά το έβδομο εμπόδιο. Ο Δρίτσας τερμάτισε στην έκτη θέση της πρώτης σειράς με 52.38 και στην 20η στο σύνολο, ωστόσο έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από την παρουσία του στη διοργάνωση, αφού στον προκριματικό πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ.

Καλή παρουσία πραγματοποίησε η ομάδα 4Χ100 μ. με τους Χρήστο Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Καίκη, Σωτήρη Κομιανό – Γραββάνη και Σωτήρη Γκαραγκάνη τερμάτισε στην πέμπτη θέση της σειράς της με 40.78 και κατέλαβε την 12η θέση στο σύνολο.
Στον προκριματικό του τριπλούν αγωνίστηκε ο Ανδρέας Πανταζής, που δεν κατάφερε να βρει ρυθμό κι έτσι ολοκλήρωσε με τρία άκυρα άλματα.

Δύο ελληνικές παρουσίες περουσίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου με τους Γιώργο Τζατζιμάκη και Αντώνη Μέρλο να μετέχουν στον τελικό των 10.000 μ. βάδην και ύψους αντίστοιχα. Ο Τζατζιμάκης έχει διανύσει φέτος την απόσταση σε 42.48.83 και θα έχει ως βασικό στόχο να τερματίσει στην πρώτη 12άδα του αγωνίσματος. Στο ύψος, ο Μέρλος θέλει να κυνηγήσει το φετινό του ρεκόρ, το οποίο είναι 2,18 μ., προκειμένου να διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα.

Σάββατο

10.40 Ύψος (Ε) Τελικός
10.45 10.000 μ. βάδην (Ε) Τελικός Τζατζιμάκης

Κατεβάστε την εφαρμογή