Γκιορ 2018: Εξαιρετικές εμφανίσεις για Πανοπούλου και Ιωαννίδου, πέρασμα για Καρύδη

Στον ημιτελικό των 800 μ. προκρίθηκαν η Ιωάννα Πανοπούλου και η Ελένη Ιωανίδου, αφού αμφότερες πραγματοποίησαν πολύ καλές παρουσίες στον σημερινό προκριματικό του αγωνίσματος.

Η Πανοπούλου τερμάτισε στην τρίτη θέση της σειράς της σε 2.12.22, σε μια κούρσα όπου φάνηκε να μην πιέστηκε περισσότερο από ότι χρειαζόταν για να πάρει την πρόκριση. Δυνατό φίνις στα τελευταία μέτρα χρειάστηκε να κάνει η Ιωαννίδου, προκειμένου να τερματίσει τρίτη στη σειρά της σε 2.12.48 και να προκριθεί απευθείας στον αυριανό τελικό. 

Η αθλήτρια από την Βέροια κλείστηκε σε μεγάλο μέρος της κούρσας, ωστόσο κατάφερε τελικά να πετύχει τον αρχικό της στόχο. Οι δύο αθλήτριες έδειξαν σε καλή κατάσταση και έτοιμες να κυνηγήσουν τα ατομικά τους ρεκόρ.

Η Ιωαννίδου θα τρέξει στην πρώτη ημιτελική σειρά και με 2.10.40 έχει την έκτη επίδοση, ενώ η Πανοπούλου θα αγωνιστεί στην τρίτη και το 2.09.95 την φέρνει στην 5η θέση της κατάταξης. Την πρόκριση στον τελικό θα πάρουν οι δύο πρώτες και οι δύο καλύτεροι χρόνοι.

Ένα άλμα στα 5,92 μ. (-2,2) πραγματοποίησε στον προκριματικό του μήκους η Σπυριδούλα Καρύδη και ήταν αρκετό για να τη βάλει στον τελικό. Παρόλα αυτά η αθλήτρια στον αυριανό αγώνα δεν αναμένεται να κάνει ολόκληρο τον αγώνα της, αφού στόχος της στη διοργάνωση παραμένει η διάκριση στο τριπλούν και όπως και σήμερα θα κάνει ένα άλμα και θα αποχωρήσει.

Δείτε χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση

Διαβάστε ακόμη

Ασημένιο μετάλλιο για τη Φιάσκια έκτη θέση για την Σεφεριάδη

Κοσμίδου και Φρίγγη στον τελικό της σφυροβολίας

Στον τελικό του ακοντισμού ο Καλογεράκης

Κατεβάστε την εφαρμογή