Σούπερ Παππάς στα 400 μ., καλές επιδόσεις σε μήκος και τριπλούν

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο Μιχάλης Παππάς (ΕΚΑ Δωδώνη) στη διάρκεια του  2ου Γκραν Πρι της σεζόν στο Αργος Ορεστικό, αφού με την εμφάνιση του έδειξε να αλλάζει αγωνιστικό επίπεδο.

Ο νεαρός αθλητής  κατάφερε να τρέξει την πρώτη κούρσα της καριέρας του κάτω από τα 47.00 και να βάλει πλέον υποψηφιότητα για συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο αθλητής του Κώστα Χήτα ήταν νικητής στα 400 μ. με 46.86, επίδοση που του επιτρέπει να σκέφτεται ακόμη και το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, το οποίο είναι 46.70 (όριο ΕΑΑ), αφού είναι κάτω των 23 ετών. Ο Παππάς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σταθερός φέτος και προέρχεται από το 47.07 στους Μεσογειακούς Νέων βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 47.02 και πλέον θα κυνηγήσει το 46.70, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.  

Σε φοβερή κατάσταση έδειξε πως είναι η Κύπρια Νεκταρία Παναγή, που “προσγειώθηκε” στα 6,72 μ. (1,7) στο μήκος και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 6,66 μέτρα. Η Παναγή, πριν λίγες μόλις ημέρες κατέκτησε την τέταρτη θέση στους Μεσογειακούς της Ταραγόνα. Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επιστρέφει σταδιακά η Εφη Κολοκυθα (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια), που έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού, ωστόσο σήμερα κατάφερε να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει τη δεύτερη θέση με 6,35 μ. (1,9). Εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησε η Ελένη Κουτσαλιάρη (ΓΣ Γρεβενών), που ήταν τρίτη με 6,30 μ. (1,8), επίδοση που βελτιώνει το 6,19 μ., που ήταν το ατομικό της ρεκόρ από το 2015.

Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Παύλος Μπόφτσης (Ελευθέριος Βενιζέλος), που σημείωσε 16,44 μ. στο τριπλούν, με τον άνεμο ευνοϊκό 2,1 μ./δ. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου με κανονικές συνθήκες πέτυχε 16,28 μ., ενώ είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 16,24 μέτρα.

Σε ανοδική πορεία έδειξε πως βρίσκεται και ο 20χρονος Δημήτρης Μονόπωλης (Κερκυραϊκός), που ολοκλήρωσε τον πρώτο αγώνα της καριέρας του με άλμα πάνω από τα 16,00 μέτρα.Ο άλτης του Νίκου Στυλιανίδη ήταν δεύτερος με 16,26 μ. (1,1) και συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 15,83 μέτρα. Στο μήκος νικητής ήταν ο Νίκος Ξενικάκης (ΓΑΣ Ιεράπετρα) με 7,75 μ. και ο Μιχάλης Μερτζανίδης (ΑΟ Ηφαίστεια) ακολούθησε με 7,72 μέτρα, ενώ στο ύψος η Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης) ήταν νικητής με 1,81 μέτρα. Ο Νίκος Νεράτζης στον δεύτερο αγώνα του μετά το σοβαρό τροχαίο, που τον κράτησε για καιρό μακριά από τα στάδια ξεπέρασε τα 5,12 μ., ωστόσο το σημαντικότερο για εκείνον είναι που επέστρεψε και πάλι υγιής στη δράση.

 

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή