Διευκρινήσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων θα γίνει το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και για πρώτη φορά θα αφορά σε όλες τις κατηγορίες.

Η ομοσπονδία ύστερα από ερωτήσεις σωματείων σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων διευκρινίζει τα παρακάτω:

1) Οι αθλητές – αθλήτριες της κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων με έτος γέννησης 2001, εάν δεν συμμετέχουν στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν εξαντλήσει τον αριθμό αγωνισμάτων (2 αγωνίσματα) που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 16-17 Ιουνίου.

2) Οι αθλητές της κατηγορίας Εφήβων με έτη γέννησης 1999 – 2000, εάν δεν συμμετέχουν στο Δέκαθλο Εφήβων, έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Δέκαθλο Νέων Ανδρών και Ανδρών. Με τη συμμετοχή τους αυτή εξαντλούν το ένα από τα δύο αγωνίσματα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα Νέων «Α/Γ» (Λάρισα 28 – 29/7) και Ανδρών – Γυναικών (Πάτρα 14 – 15/7).

3) Οι αθλήτριες της κατηγορίας Νεανίδων με έτη γέννησης 1999 – 2000, έχουν δικαίωμα να δηλωθούν (εάν το επιθυμούν) εκτός από το Έπταθλο Νεανίδων και στο Έπταθλο Νέων (Γυναικών) και Γυναικών.

Στην περίπτωση αυτή εξαντλούν το ένα από δύο αγωνίσματα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, στο καθένα από τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα Νέων «Α/Γ» (Λάρισα 28 – 29/7) και Ανδρών – Γυναικών (Πάτρα 14 – 15/7).

Κατεβάστε την εφαρμογή