Ο ΣΕΓΑΣ τιμήθηκε στην εκδήλωση του Μεσσηνιακού

Σε μια λαμπρή γιορτή αντάξια της ιστορίας του, ο Μεσσηνιακός ΓΣ γιόρτασε το Σάββατο (16/6) τα 130 χρόνια χρόνια από την ίδρυση του. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και φυσικά άνθρωποι απ’ όλο το φάσμα του αθλητισμού και της τοπικής κοινωνίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης  ο πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε τον Λούη Τσάτουμα για την πολύχρονη προσφορά του στον ελληνικό αθλητιμό, αλλά και τους Γωγώ Σουρή και Μαρία Ζέρβα.Στην συνέχεια  βραβεύθηκαν οι επίλεκτοι αθλητές – προπονητές στίβου του Μεσσηνιακού Ελένη Θεοδωρακοπούλου, Μιχάλης Μπιζίμης, Σωτήρης Παπαδέας, Γιάννης Τασιόπουλος και Αρης Τριανταφυλλόπουλος. Την απονομή έκανε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Μεσσηνιακού Δημήτρη Πουλόπουλο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε και η ομοσπονδία στο πρόσωπο της αντιπροέδρου της Ξένιας Αργειτάκη, για την διαχρονική στήριξη του Αθλητισμού και ειδικότερα του Μεσσηνιακού. “Όλοι εμείς στον ΣΕΓΑΣ, ο Πρόεδρος, το Διοικητικό συμβούλιο και οι άνθρωποί του, ευχόμαστε να συνεχίσει με το ίδιο πείσμα, το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα. Το χρωστάει στην ιστορία του και στις επόμενες γενεές που θα μας διαδεχθούν”, ήταν τα λόγια της Ξένιας Αργειτάκη, που παρέλαβε το βραβείο από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρη Πουλόπουλου.

Κατεβάστε την εφαρμογή