Ελληνικές παρουσίες σε αγώνες στο εξωτερικό

Τις σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε ο Ανδρέας Δημητράκης, ο οποίος έτρεξε σήμερα σε μίτινγκ στην πόλη Τίμπιγκεν της Γερμανίας.

Ο έμπειρος δρομέας συμμετείχε στα 1.500 μ., όπου τερμάτισε έβδομος με 3.40.68, ωστόσο μετά το τέλος της κούρσας χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο πόδι. ο αθλητής τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, από πάτημα αντιπάλου του στα πρώτα 150 μ. της κούρσας, το οποίο ήταν αρκετά βαθύ και του έκοψε ο πόδι. Μάλιστα ο γιατρός συνέστησε στον αθλητή να απέχει από τις προπονήσεις, τις επόμενες τρεις ημέρες.  Ο Δημητράκης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Εξάλλου σε μίτινγκ στην Βέρνη αγωνίστηκαν η Ειρήνη Βασιλείου και η Άννα Βασιλείου. Η Ειρήνη Βασιλειου έκανε το τρίτο της 400άρι στη σεζόν και τερμάτισε στην τρίτη θέση με 53.73, ενώ μία θέση πίσω βρέθηκε η Αννα Βασιλείου με 54.10, στο ντεμπούτο τους στη φετινή σεζόν. Οι δύο αθλήτριες θα κάνουν τον επόμενο αγώνα τους στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Γιώργος Τρέμος στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε σήμερα στο στάδιο του Παραλιμνίου. Ο πρωταθλητής της δισκοβολίας σημείωσε 59,80 μ. και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 59,30 μέτρα. Παράλληλα ο 29χρονος αθλητής έδειξε πως σύντομα θα επιστρέψει σε βολές πάνω από τα 60 μέτρα, γιατί όχι στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα, εκεί όπου θα κάνει τον επόμενο αγώνα του.

Κατεβάστε την εφαρμογή