Η Ντρισμπιώτη έκανε το…αναμενόμενο και με 1.32.33 έπιασε το όριο για Βερολίνο

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Φωκιανός Καρδίτσας) ξεχώρισε όπως αναμενόταν στο φεστιβάλ βάδην στο Άλιτους της Λιθουανίας, αφού με 1 ώρα 32.33 έκλεισε θέση για την ομάδα, που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Θανάση Δεληγιάννη κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα, ενώ στο στο σύνολο τους μετέχουσες και μετέχοντες ταλαιπωρήθηκαν από την υψηλή θερμοκρασία. Η Ντρισμπιώτη θα συνεχίσει την προετοιμασία της προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο δεύτερο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της καριέρας της.

Προπονητικού χαρακτήρα ήταν ο σημερινός αγώνας για τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου), που κατέλαβε την έκτη θέση με 1.24.55. Ο αθλητής του Παναγιώτη Χαραμή έχει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ αύριο θα κάνει προπονητική κούρσα και στα 5χλμ. βάδην. Στην ίδια απόσταση στους Άνδρες ο Κώστας Σταμέλος (Φίλιππος Βέροιας) πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, αφού τερμάτισε σε 1 ώρα 37.10 και κατέλαβε την 14η θέση. Αντίθετα, ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (Φωκιανός Καρδίτσας) εγκατέλειψε στο 15ο χιλιόμετρο, ενώ ο Γιάννης Βαΐτσης (ΓΑΣ Ιλισσός) ακυρώθηκε. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών καλή παρουσία πραγματοποίησε η Αγγελική Μακρή (ΑΕ Ολυμπίας Πατρών), που ήταν πέμπτη με 1.42.18, την 8η η Αθανασία Βαΐτση (ΓΑΣ Ιλισσός) με 1.49.07 και την 9η η Ζωή Κόρκου (ΓΑΣ Ιλισσός) με 1.51.55. Στα μισά της διαδρομής εγκατάλειψε η Παναγιώτα Τσινοπούλου (Βέλος Π. Φαλήρου), ενώ τον αγώνα της σταμάτησε και η Ευσταθία Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός).

Στα 5χλμ. Κορασίδων η Δέσποινα Κελεμένη (Αθλοκίνηση Μυτ.) ήταν δεύτερη με 53.44, ενώ η Μαρία Σεφεριάδη (ΑΕ Ολυμπίας Πατρών) εγκατέλειψε, ωστόσο θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία αύριο να κάνει κι άλλη κούρσα και να κυνηγήσει το όριο για το Γκιορ.

Στους αγώνες πήρε μέρος και ο Βετεράνος Ησαΐας Τσίτογλου, που ήταν νικητής στα 10χλμ με 52.52.

Κατεβάστε την εφαρμογή