Στεφανίδη και Παπαχρήστου θέλουν να …ξεχάσουν το Όσλο

Μακριά από τον καλό της εαυτό βρέθηκε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη, που ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο Diamond League του Οσλο με τον ασυνήθιστο για εκείνη τρόπο…χωρίς να κάνει επιτυχημένο άλμα.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τον αγώνα της στα 4,41 μ., δίχως να μπορέσει να κάνει έγκυρη καμία από τις τρεις προσπάθειες της. Η ολυμπιονίκης του Ρίο έκανε στο Όσλο τον πρώτο της αγώνα στην Ευρώπη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα, όπου θα γίνει η βάση της για το υπόλοιπο της σεζόν. Η 28χρονη προσπαθεί να βρει τον ρυθμό της, ύστερα από τον τραυματισμό που την κράτησε πίσω μετά τη χειμερινή περίοδο.

Το Όσλο φαίνεται πως δεν πήγε σήμερα ούτε στην Βούλα Παπαχρήστου, που κι εκείνη έμεινε μακριά από αυτό που είχε στο μυαλό της. Η έμπειρη αθλήτρια δεν κατάφερε να βρει έγκυρο πάτημα σε καμία από τις τρεις πρώτες της προσπάθειες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει στη συνέχεια να δοκιμάσει στις άλλες τρεις, αφού συνολικά μετείχαν εννέα άλτριες. Η Παπαχρήστου, η οποία έχει δείξει πως μπρορεί να πηδήσει μακριά, θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τις διοργανώσεις, που ακολουθούν.

Κατεβάστε την εφαρμογή