Ελληνικές παρουσίες σε μίτινγκ στο εξωτερικό

Τους αγώνες τους στο εξωτερικό συνεχίζουν Παρασκευή (8/6) και το Σάββατο αρκετοί πρωταθλητές μας.

Ο Κώστας Μπανιώτης βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία και την Παρασκευή (8/6) θα συμμετάσχει σε μίτινγκ που θα γίνει στην Ουέλβα. Ο πρωταθλητής μας έχει ξεπεράσει φέτος τα 2,31 μ. και έχει δείξει σε πολύ καλή κατάσταση.

Τρεις Ελληνικές συμμετοχές θα υπάρχουν αύριο στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Ναϊμέγκεν στην Ολλανδία. Ο Ανδρέας Δημητράκης και ο Γιώργος Μηλιαράς θα τρέξουν 1.500 μ., ενώ ο Μάρκος Γκούρλιας 5.000 μέτρα. Για τον Δημητράκη η αυριανή κούρσα θα είναι η πρώτη δυνατή της σεζόν, ωστόσο αυτό θα δεν θα τον εμποδίσει να κυνηγήσει επίδοση καλύτερη από το 3.38.00, που είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Ο Μάρκος Γκούρλιας, λίγες ημέρες από την εξαιρετική εμφάνιση στα 3.000 μ., θα δοκιμάσει στα 5.000 μ., απόσταση στην οποία φαίνεται πως είναι σε θέση να πετύχει καλές επιδόσεις..

Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν θα κάνει την Παρασκευή (8/6) και ο έφηβος Γιώργος Μηλιαράς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό και θα κυνηγήσει το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε. Ο αθλητής, που γυμνάζεται με τον Μιχάλη Αναγνώστου θα πάρει μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Ναϊμέγκεν και για να πετύχει το στόχο του, απαιτείται μία επίδοση καλύτερη από το 3.47.50.

Εκτός συνόρων συνεχίζει και η Λίλη Αλεξούλη, που την Παρασκευή θα πάρει μέρος στο μίτινγκ, που θα γίνει στην πόλη Χορζόβ. Η αθλήτρια θα επιδιώξει να βελτιώσει το 6,55 μ., που είχε κάνει στην Καλλιθέα.

Στη Γενεύη θα αγωνιστούν το Σάββατο (9/6) οι αθλήτριες των 400 μ. Ειρήνη Βασιλείου και Αννα Βασιλείου. Η Ειρήνη θα κάνει το δεύτερο αγώνα στη σεζόν μετά την κούρσα των Βενιζελείων, ενώ η Αννα θα τρέξει για πρώτη φορά φέτος.

Κατεβάστε την εφαρμογή