Μία ντουζίνα Έλληνες στο μίτινγκ βάδην στο Άλιτους

Σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες μας θα αγωνιστούν την Παρασκευή (6/6) στο μίτινγκ βάδην της ευρωπαϊκής στο Άλιτους. Συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση με στόχο να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις και όρια για κορυφαίες διοργανώσεις.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Φωκιανός Καρδίτσας) θα επιδιώξει θα πάρει θέση εκκίνησης στα 20χλμ. βάδην με στόχο μία επίδοση καλύτερη από το 1.34.30, που απαιτείται για συμμετοχή στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η Ντριαμπιώτη έχει σημείωσε φέτος 1ώρα 34.44 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Μέγαρα, ενώ η προετοιμασία της έχει εξελιχθεί πολύ καλά, γεγονός που της επιτρέπει μια καλή σεζόν. Ο Αλέξανδος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου), μπορεί να έχει ξεμπερδέψει με την υποχρέωση του ορίου, ωστόσο στο Άλιτους θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία ακόμη δυνατή κούρσα στη σεζόν, την τελευταία του πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Με αξιώσεις θα πάρουν ακόμη μέρος στα 20χλμ. Ανδρών οι Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (Φωκιανός Καρδίτσας), Γιάννης Βαίτσης (ΓΑΣ Ιλισσός) και Κώστας Σταμέλος (Φίλιππος Βέροιας), ενώ στα 20χλμ βάδην Γυναικών οι Παναγιώτα Τσινοπούλου (Βέλος Π. Φαλήρου), Αγγελική Μακρή (ΑΕ Ολυμπίας Πατρών), Ευσταθία Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός), Αθανασία Βαίτση (ΓΑΣ Ιλισσός) και Ζωή Κόρκου. Στα 5χλμ. Κορασίδων θα συμμετάσχουν οι Μαρία Σεφεριάδη (ΑΕ Ολυμπίας Πατρών) και Δέσποινα Κελεμένη (Αθλοκίνηση Μυτ.).

Κατεβάστε την εφαρμογή