Στο Τούρκου Τσάκωνας, Κυριακοπούλου, στην Ολλανδία ο Μάστορας

Στο Τούρκου της Φινλανδίας θα βρεθούν αύριο (5/6) η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Λυκούργος Τσάκωνας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 4ο Challenge της IAAF στη φετινή σεζόν.

Η Κυριακοπούλου προέρχεται από την πολύ καλή παρουσία στο μίτινγκ “Χανιά 2018”, όπου ξεπέρασε τα 4,72 μ. κι έδειξε πως είναι σε θέση να επιστέψει σε ακόμη μεγαλύτερα άλματα.

Η “χάλκινη” στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου θα έχει την ευκαιρία να κάνει έναν ακόμη δυνατό αγώνα, κόντρα σε σπουδαίες αθλήτριες όπως η Γαλλίδα, Νινόν Γκιγιόν -Ρομαρίν, αλλά και η Ρωσίδα Ολγα Μούλινα. Η Κυριακοπούλου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση το χειμώνα, ύστερα από τη γέννηση της κόρης της και πλέον δείχνει να έχει ανακάμψει σε μεγάλο βαθμό, αφού είναι σε θέση να κυνηγά άλματα ανάλογα των δυνατοτήτων της

Στο Τούρκου θα είναι και ο πρωταθλητής των 200 μ. Λυκούργος Τσάκωνας, που έχει τρέξει φέτος την απόσταση σε 20.62 και έδειξε πως είναι σε θέση να σημειώσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Ο έμπειρος πρωταθλητής μας, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, στο Τούρκου θα κάνει τον τρίτο του αγώνα στη σεζόν, στην ουσία, όμως, τον πρώτο δυνατό. Στην ίδια κούρσα ξεχωρίζουν οι Νοτιοαφρικανοί Λουξόλο Ανταμς (20.01) και Ανάσο Τζομποντβάνα (20.07) και φυσικά ο Τούρκος Ραμίλ Γκουλιέγιεβ με φετινό 20.11.

Εξάλλου, για την Ολλανδία θα αναχωρήσει αύριο ο Αντώνης Μάστορας, προκειμένου την Τετάρτη (6/6) να αγωνιστεί στο Klaverblad internanal High jump meeting στην Ολλανδία. Ο 27χρονος βελτίωσε την περασμένη εβδομάδα, στη διάρκεια της Συνάντησης Αλμάτων στην Καλλιθέα, το φετινό του ρεκόρ, αφού ξεπέρασε τα 2,14 μ. κι έδειξε πως αγώνα με τον αγώνα βρίσκει το ρυθμό του. Ο Μάστορας επέστρεψε φέτος στους αγώνες, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας λόγω τραυματισμού.

Κατεβάστε την εφαρμογή