Χανιά 2018: Παπαχρήστου: “Εχω υπομονή και δεν βιάζομαι για το μεγάλο άλμα”

Η Βούλα Παπαχρήστου μπορεί να μην ολοκλήρωσε τον αγώνα της με την επίδοση που ήθελε, ωστόσο έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου “Ελενα Βενιζέλου” με ένα πλατύ χαμόγελα.

Η έμπειρη αθλήτρια ήταν νικήτρια στο τριπλούν με 13,93 (1,2 μ.), ωστόσο είχε μεγάλα, αλλά άκυρα άλματα. Η αθλήτρια έκανε σήμερα τον πρώτο της αγώνα με ολόκληρη την φόρα, με συνέπεια να μην έχει βρει απόλυτα το ρυθμό της. “Το πρώτο μου άλμα ήταν πολύ καλό, αλλά οριακά άκυρο. Είμαι καλά για την εποχή και δεν αγχώνομαι να βγάλω το μεγάλο άλμα, γιατί ξέρω πως κάποια στιγμή θα έρθει. Σήμερα έκανα τον πρώτο μου αγώνα με ολόκληρη την φόρα, ενώ θα έχω την ευκαιρία να κάνω τον επόμενο αγώνα μου στις 7 Ιουνίου στο Diamond League του Όσλο κι έπειτα σε αυτό του Παρισιού. Γενικώς φέτος έχω υπομονή και δεν βιάζομαι, θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στον αγώνα στόχο, που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου”, είπε η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι. Δεύτερη στο σημερινό αγώνα ήταν η Χριστίνα Αλβερτσιάν με 13,20 μ. (1,5) και στην τρίτη η Πέτρα Κόρεν (Σλοβενία) με 13,15 μέτρα.

Τον εαυτό της ξεπέρασε στα 400 μ. η Ιωάννα – Ελπίδα Καρκαλάτου, που διένυσε την απόσταση σε 54.41 και άφησε στην ιστορία το το 54.90, ενώ παράλληλα έδειξε πως είναι σε θέση στη διάρκεια της σεζόν να κυνηγήσει επιδόσεις κάτω από τα 54.00. “Είμαι ευχαριστημένη που βελτίωσα το ατομικό μου ρεκόρ. Συνεχίζω με στόχο να κυνηγήσω ακόμη καλύτερες επιδόσεις στα Βενιζέλεια (2/6) και στα Παπαφλέσσεια (9/6)”, είπε η 24χρονη αθλήτρια.
Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών, ο Ο Τόμπιας Λάνγκε ήταν νικητής με 46.90 και δεύτερος τερμάτισε ο Μιχάλης Παππάς με 47.38. Η τριάδα έκλεισε με τον Γιόνας Φλορς (Γερμανία), που σημείωσε 47.65.

Δείτε αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή