Καρακατσάνη και Τάσσης αγωνίζονται στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο ταξίδεψαν σήμερα δύο πρωταθλητές των αποστάσεων η Αναστασία Καρακατσάνη και ο Γιώργος Τάσσης, προκειμένου το Σάββατο (19/5) να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000 μέτρων.

Οι δύο αθλητές μας ήταν νικητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε πριν λίγες ημέρες στα Μέγαρα και πλέον έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν δυνατό αγώνα, κόντρα σε σπουδαίους δρομείς. Η Καρακατσάνη έχει επανακάμψει την φετινή σεζόν κι έχει ως βασικό στόχο να βελτιώσει στη διάρκεια της το ατομικό της ρεκόρ. Θεωρητικά αυτό είναι εφικτό να συμβεί και στο Λονδίνο. Η Καρακατσάνη έχει ρεκόρ 33.45.99 από το 2014, ενώ φέτος έτρεξε την απόσταση σε 34.32.00 σε μια κούρσα όμως, που δεν είχε στα τελευταία χιλιόμετρα τον απαιτούμενο συναγωνισμό. Σε ανοδική πορεία είναι και ο Γιώργος Τάσσης, που στο Λονδίνο κατά κύριο λόγο θα επιδιώξει μια επίδοση κάτω από το 30.09.38, που σημείωσε στα Μέγαρα και αποτελεί ατομικό του ρεκόρ. 
Η 22η στάση στην ιστορία της διοργάνωσης θα γίνει στο “Parliament Hill Athletics Track” με τη συμμετοχή 99 αθλητών και αθλητριών από 25 χώρες.

Κατεβάστε την εφαρμογή