Αγωνιστική δράση με ελληνικό ενδιαφέρον σε Λευκωσία και Καρλσρούη

Στη Λευκωσία θα γίνει το Σαββατοκύριακο το Παγκύπριο Εαρινό Πρωτάθλημα στίβου, με την επωνυμία “Μάτσεια” και εκεί θα είναι για να αγωνιστούν τρεις Ελληνες αθλητές.

Ο Πάρης Μπατζάβαλης στον ακοντισμό (Κυριακή, 19.00) και οι Γιώργος Τρέμος και Ιάσωνας Θανόπουλος στη δισκοβολία (Σάββατο, , θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν δυνατό αγώνα. Ο Μπατζάβαλης προέρχεται από την εξαιρετική παρουσία στην Τρίπολη, όπου έστειλε το ακόντιο στα 85,46 μ. και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου ενώ παράλληλα έδειξε να αφήνει πίσω του τα προβλήματα τραυματισμού. Σε καλή κατάσταση είναι και ο Γιώργος Τρέμος που ήδη έχει σημειώσει 59,30 μ. στη δισκοβολία και πλέον κυνηγάει βολές πάνω από τα 60 μέτρα. Ο Τρέμος Στο ίδιο αγώνισμα θα συμμετάσχει και ο Ιάσωνας Θανόπουλος. 

Τον πρώτο της φετινό αγώνα στο εξωτερικό θα κάνει το Σάββατο (19/5)  η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στα 800 μ., η οποία θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Καρλσρούης. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια δυνατή κούρσα, να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ και να κυνηγήσει μία επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της. Στην ίδια διοργάνωση θα πάρει μέρος και ο Χρήστος Κοτίτστας, ο οποίος θα κάνει το πρώτο του 800άρι στη σεζόν, αφού στο διασυλλογικό πρωτάθλημα συμμετείχε στα 400 μ., όπου πέτυχε 48.38  και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στην απόσταση.

Κατεβάστε την εφαρμογή