Για πρώτη φορά Sold Out στο Run Greece!

Στον 4ο αγώνα της σειράς που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαΐου στα Ιωάννινα εξαντλήθηκαν οι συμμετοχές που είχαν προβλεφθεί για όλες τις αποστάσεις και δεν υπάρχουν πλέον άλλες.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε αγώνα Run Greeceαπό την καθιέρωση των αγώνων το 2013 μέχρι τώρα.

Ο Αγώνας των Ιωαννίνων κλείνει με τον καλύτερο τρόπο τον Εαρινό κύκλο μετά τους αγώνες της Λάρισας, του Ηρακλείου και της Καστοριάς. Οι αγώνες του Φθινοπωρινού κύκλου περιλαμβάνουν τρεις αγώνες αρχής γενομένης από τις 30 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη και συνεχίζονται με τον αγώνα της Πάτρας στις 7 Οκτωβρίου και της Ρόδου στις 14 Οκτωβρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ανακοίνωση εξέδωσε η Οργανωτική Επιτροπή του Run Greece Ιωάννινα  σχετικά με το κλείσιμο των εγγραφών.

«Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στο RUN GREECE ΙΩΑΝΝΙΝΑ, με αποτέλεσμα η Οργανωτική επιτροπή για πρώτη φορά από την έναρξη της σειράς αγώνων Run Greece, να μην δώσει παράταση στις εγγραφές, καθώς καλύφθηκαν οι θέσεις που είχαν προβλεφθεί για όλους τους αγώνες και δεν υπάρχουν πλέον άλλες.

Οι αρχικές 3600 θέσεις και στους 3 αγώνες αποδείχτηκαν πολύ λίγες.

Θέλοντας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των συμμετεχόντων αλλά και να υποστηρίξουμε σωστά την εκδήλωση προβαίνουμε στο κλείσιμο των εγγραφών. Οι εγγραφές συνολικά κάλυψαν το ανώτατο όριο των αγώνων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την συμμετοχή σας».

Κατεβάστε την εφαρμογή