Τάσσης και Καρακατσάνη οι νικητές, ο Αναγνώστου το όριο

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. έγινε σήμερα στα Μέγαρα με τους αθλητές και τις αθλήτριες να δυσκολεύονται κατά διάστημα εξαιτίας της δυνατής βροχής. Παρόλα αυτά η δεύτερη κούρσα των Ανδρών είχε μεγάλο ενδιαφέρον, αφού εννέα αθλητές τερμάτισαν σε αυτή κάτω από 31.00, κάτι που είχε να συμβεί πολλά χρόνια.

Ο Γιώργος – Μιχάλης Τάσσης (Τρίτων Χαλκίδας) ήταν ο μεγάλος νικητής στους με 30.09.38, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και δείχνει για μία ακόμη φορά πως διανύει περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης. Ο νεαρός αθλητής προηγούνταν στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας και κατάφερε να αντέξει ως το τέλος. Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Μάριος Αναγνώστου (Αν. Λαμίας), που ήταν νικητής στους έφηβους και δεύτερος στους Άνδρες με 30.10.39, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ του, αλλά και όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 του Τάμπερε. Η πρώτη τριάδα στου άνδρες έκλεισε με τον περσινό νικητή, Δήμο Μαγγίνα (ΑΟ Μυκόνου), ο οποίος πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 30.10.51.

Η Αναστασία Καρακατσάνη (ΓΣ Γλυφάδας) ήταν η μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες με 34.32.00 σε μια κούρσα που έγινε με δυνατή βροχή. Η έμπειρη αθλήτρια άφησε στη δεύτερη θέση την Ελευθερία Πετρουλάκη (ΑΟ Μυκόνου) με 35.18.44 στην τρίτη η Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου) με 35.28.16.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή