Η Μαργαρίτα Τσουκαλά ξεχώρισε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων έγινε το Σαββατοκύριακο σε δύο ομίλους σε Θεσσαλονίκη και Άγιο Κοσμά. Οι αθλητές και οι αθλήτριες των αγωνισμάτων είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν βαθμούς στα σωματεία τους και να κάνουν μία δυνατή εμφάνιση.

Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η Κορασίδα Μαργαρίτα Τσουκαλά (Απόλλων Πύργου), που δίχως να έχει συναγωνισμό και δίχως να πιέσει ιδιαίτερα τον εαυτό της έφτασε στους 5.269 β., λίγες μόλις ημέρες από τους 5.348 β., που πέτυχε στο Σχολικό Πρωτάθλημα. Η Τσουκαλά δείχνει πως θα είναι σε θέση να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ της στη διάρκεια της σεζόν και να διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ.

 

Η Στέλλα Τσικανούλα (Τιτάν Σερβίων) ήταν η αθλήτρια που συγκέντρωσε την καλύτερη βαθμολογία στο σύνολο των ομίλων, αφού πέτυχε 5.319 βαθμούς, ενώ δεύτερη ήταν η νεάνιδα Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά) με 4.999 βαθμούς. Στους Άνδρες, στον όμιλο της Θεσσαλονίκης νικητής ήταν ο Παναγιώτης Πήτας (ΓΣ Βόλου) με 6.884 βαθμούς. Στον Άγιο Κοσμά ο Μιχάλης Κιάφας της ΑΕΚ συγκέντρωσε 6.155 β. και πήρε την πρώτη θέση, ενώ στις γυναίκες η Εμμανουέλα Ιωακειμίδου (ΑΟ Μυκόνου) ολοκλήρωσε πρώτη το διήμερο με 4.994 βαθμούς. 

Δείτε τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή