Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο μήκος η Παπαχρήστου, ντεμπούτο για Τεντόγλου με 7,72 μέτρα

Με επιτυχία έγιναν οι αγώνες στίβου “Βεργώτεια 2018” στο Ληξούρι, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας.

Η Βούλα Παπαχρήστου συνέχισε τις εμφανίσεις της στο μήκος, αγώνισμα στο οποίο έδειξε πως φέτος είναι σε θέση να διεκδικήσει καλές επιδόσεις. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι σημείωσε με ευνοϊκό άνεμο 6,47 μ. (2,3), ενώ με κανονικές συνθήκες “προσγειώθηκε” στα 6,46 μ. και πλέον κυνηγάει το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο είναι 6,60 μέτρα. Η έμπειρη αθλήτρια το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα κάνει ντεμπούτο στο βασικό της αγώνισμα, το τριπλούν, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα.Θετικό ήταν το ντεμπούτο της Λίλης Αλεξούλη στη σεζόν. Η αθλήτρια ήταν δεύτερη με καλύτερη προσπάθεια στα 6,30 μέτρα (1,2) και στους επόμενους αγώνες της θα κυνηγήσει να βρει το δρόμο για ακόμη μεγαλύτερα άλματα.
Στο μήκος των Ανδρών η καλύτερη επίδοσή ήρθε από ον Μίλτο Τεντόγλου, με άλμα στα 7,72 μέτρα (0,3). Ο 19χρονος αθλητής έκανε τον πρώτο του αγώνα στη θερινή περίοδο και πλέον θα συνεχίσει στα “Χανιά 2018” με στόχο να βρει το ρυθμό του ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη το όριο συμμετοχής. 

Δεύτερος με 7,43 μ. (1,0) ήταν ο Άγγελος Ρούσσος και τρίτος με 7,40 μ. ο Δημήτρης Τσιάμης. Οι Τάσος Γαλαζούλας και Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης σημείωσαν 7,22 μέτρα. Ο Αντώνης Μάστορας έκανε σήμερα τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν και ανέβηκε πάνω από τα 2,10 μ., ωστόσο το σημαντικότερο για εκείνον είναι ότι αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, κάτι που φάνηκε και στις προσπάθειες, που έκανε στα 2,20 μ., οι οποίες ήταν καλές. Καλή παρουσία και από την Ιωάννα Ζάκκα στο ύψος γυναικών με άλμα στα 1,76 μ., στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν. Δεύτερη με 1,69 μ. ήταν η 14χρονη Βιργινία Κουλουμέντα.

Τους αγώνες διοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλλήνιας, η Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ), το Ίδρυμα Βεργωτή και η ΓΕ Κεφαλληνίας.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή