Διασυλλογικό πρωτάθλημα σε έξι ομίλους σε όλη την χώρα

Έντονη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών.

Συνολικά έξι όμιλοι θα γίνουν, με τους τέσσερις από αυτούς να διεξάγονται το Σάββατο και τους δύο την Κυριακή. Πρόκειται για την πρώτη αγωνιστική ημέρα της διοργάνωσης, στην οποία θα συμμετάσχουν αρκετοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες μας, προκειμένου να ενισχύσουν τα σωματεία τους. Ήδη έχει διεξαχθεί ο 7ος όμιλος, που αφορά στα σωματεία της Κρήτης (δείτε αποτελέσματα), ενώ το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου, παράλληλα με την δεύτερη αγωνιστική ημέρα της διοργάνωσης θα διεξαχθούν οι τρεις εναπομείναντες όμιλοι (8ος, 9ος, 10ος).

Πολλοί είναι οι πρωταθλητές μας που θα βρεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στα στάδια. Στον Άγιο Κοσμά, θα ξεκινήσει την Κυριακή (6ος όμιλος) τους αγώνες της η Βούλα Παπαχρήστου στο μήκος, λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο βασικό της αγώνισμα, το τριπλούν. Τον πρώτο της αγώνα στη χρονιά θα κάνει η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που θα κάτσει στο βατήρα για τα 100 μ. εμπόδια. Στον ίδιο όμιλο μετέχει στη δισκοβολία η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου στα 1.500 μέτρα. Μία ημέρα νωρίτερα στο ίδιο αθλητικό κέντρο θα γίνει ο 5ος όμιλος στον οποίο θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Τριβυζάς στα 100 μ., ο Θάνος Καλάκος  στα 1.500 μ. και ο Μιχάλης Σταματόγιαννης στη σφαιροβολία.
Στον ίδιο όμιλο ξεχωρίζουν ακόμη οι Κυριακοπούλου και Καρακατσάνη στα 1.500 μ. και η Ελένη Πόλακ στο επί κοντώ.

Στη Θεσσαλονίκη (2ος όμιλος) ξεχωρίζει ο Αντώνης Μάστορας στο ύψος, στον πρώτο του αγώνα μετά από δυόμιση χρόνια. Στη σφαιροβολία θα πάρουν μέρος οι Κυριάκος Ζώτος, Οδυσσέας Μουζενίδης και Τάσος Λατιφλάρι, η Σοφία Υφαντίδου θα αγωνιστεί στον ακοντισμό, ενώ στα 400 μ. θα συμμετάσχει η Γρηγορία Κεραμιδά. Ο Κώστας Δουβαλίδης θα τρέξει εντός έδρας στην πόλη του τη Δράμα (1ος όμιλος), εκεί όπου θα είναι και ο πρωταθλητής του ύψους Κώστας Μπανιώτης. Στην Πάτρα (4ος όμιλος) θα τρέξει 400 μ. η Δέσποινα Μουρτά, που ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμού και είναι έτοιμη για μια καλή παρουσία, αλλά και οι Αλέξης Αργυρόπουλος στο μήκος και η Μαργαρίτα Τσουκαλά. Στο Άργος Ορεστικό θα γίνει την Κυριακή ο 3ος όμιλος του διασυλλογικού πρωταθλήματος εκεί όπου θα ανοίξει τη χρονιά ο Κώστας Ζήκος στα 100 μέτρα, ο Μιχάλης Παππάς στα 400 μέτρα.

Δείτε τις προκηρύξεις

Λίστες συμμετοχής

3ος όμιλος – Άργος Ορεστικό

5ος όμιλος – Αγιος Κοσμάς

 

Κατεβάστε την εφαρμογή