Στο Καρπενήσι το γκρουπ του Χάντζου

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από την Κυριακή (1/4) το γκρουπ του Μανώλη Χάντζου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. 
Ο Θάνος Καλάκος, η Αναστασία Καρακατσάνη και η Ανθή Κυριακοπούλου θα παραμείνουν για 20 ημέρες στο προπονητικό κέντρο της Ευρυτανίας με στόχο να βάλουν τις βάσεις για τις αγωνιστικές εμφανίσεις της θερινής σεζόν. 
 
Ο Θάνος Καλάκος ετοιμάζεται τόσο για τα 800 μ. , που είναι το βασικό του αγώνισμα, όσο και για τα 1.500 μ. και έχει στην άκρη του μυαλού του ακόμη και το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου στα 800 μ., το οποίο είναι 1.47.60 (κυνηγά το όριο της ΕΑΑ, αφού είναι κάτω των 23 ετών). Ο Καλάκος την περσινή σεζόν πέτυχε σπουδαία διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο, όπου κατέλαβε την έβδομη θέση στον τελικό των 800 μέτρων. Ο 20χρονος αθλητής θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου θα τρέξει 1.500 μ. κι έπειτα θα αγωνιστεί στα 800 μ. στα Παπαφλέσσεια, προκειμένου να κυνηγήσει έναν καλό χρόνο. 
 
Την προσοχή της στα 5.000 μ. θα ρίξει τη φετινή σεζόν η Αναστασία Καρακατσάνη, που ωστόσο θα συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ., με στόχο τη νίκη. Η αθλήτρια στους αγώνες που προηγήθηκαν σε δημόσιο δρόμο έδειξε να βρίσκει τον αγωνιστικό της ρυθμό, γεγονός που της επιτρέπει να ελπίζει σε καλύτερες εμφανίσεις στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Με στόχο να ξεπεράσει τον εαυτό της και να κυνηγήσει χρόνους κάτω από το δικό της 4.19.53, που σημείωσε το 2017. Τόσο η Καρακατσάνη όσο και η Κυριακοπούλου θα ξεκινήσουν τη χρονιά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα με 1.500 μέτρα.
 
“Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή και τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κουτσιώρα για τη βοήθεια που παρέχουν στην προετοιμασία μας και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν”, είπε ο Μανώλης Χάντζος.
 
 

Κατεβάστε την εφαρμογή