Το Run Greece ξεκίνησε στη Λάρισα με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων

Η σειρά αγώνων Run Greece άνοιξε σήμερα στη Λάρισα με χιλιάδες πολίτες της ευρύτερης περιοχής να μετέχουν στη μεγάλη γιορτή. 
Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λάρισας και μεγάλο χορηγό την Wind διοργάνωσε αγώνες δρόμου και μαζί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο. 
 
Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε αγώνες αποστάσεις 5χλμ., 10χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά. Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, ο αγώνας όχι μόνο δεν έγινε Κυριακή, αλλά ήταν και απογευματινός, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτόν.
 
Η Θεσσαλική πόλη κάθε χρόνο αποδεικνύει πως αγαπάει τον αθλητισμό κάτι που έδειξε και φέτος. Πέρυσι οι συμμετοχές ήταν 4.300 φέτος ξεπέρασαν τις 4.700, αριθμός που έδειξε τη δυναμική της πόλης, την αγάπη των πολιτών για την άθληση και έφερε ακόμη περισσότερα χαμόγελα στους διοργανωτές.
 
Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήταν ο νικητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο, καθώς διένυσε την απόσταση σε 31.42 και άφησε στη δεύτερη θέση τον Θοδωρή Αναγνώστου (31.58) και στην τρίτη τον Χρήστο Μπουντούλη (33.22). Στις γυναίκες η Αναστασία Καρακατσάνη ήταν με διαφορά καλύτερη από τις υπόλοιπες αθλήτριες, αφού διένυσε την απόσταση σε 34.33 και πέτυχε ρεκόρ διαδρομής, έναντι 37.13 της Σόνιας Τσεκίνι, που ακολούθησε. Στα 5χλμ. Ανδρών νικητής ήταν ο Εμμανουήλ Πουρίκας με 16.40, ενώ στην αντίστοιχη απόσταση των γυναικών, καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ανθή Κυριακοπούλου με 17.16 και νέο ρεκόρ διαδρομής. Ο επόμενος σταθμός Run Greece είναι το Ηράκλειο στις 29 Απριλίου.
 
10χλμ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Ανδρες
Γαλανόπουλος (ΓΣ Αμαρουσίου) 31.42, Αναγνώστου (ΑΟ Δρομέας Αμαρουσίου), Μπουντούλης 33.22
 
Γυναίκες
Καρακατσάνη (ΓΣ Γλυφάδας) 34.33, Σόνια Τσεκίνι (ΦΣ Αργουε Ορ.) 37.13, Κωνσταντινοπούλου (ΣΑΠΚ Νεάπολης) 38.20
 
 
Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή