Ξεκινά το ταξίδι! Run Greece και πρωτάθλημα 10χλμ στη Λάρισα

Για άλλη μια χρονιά το Run Greece με αγώνες πόλης για όλους 5χλμ., 10χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά, ξεκινά την πορεία του στην Ελλάδα από την Λάρισα

και με καινοτομία αφού για πρώτη φορά θα διεξαχθεί απόγευμα και Σάββατο (24 Μαρτίου).

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:00 με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Η Θεσσαλική πόλη κάθε χρόνο πετυχαίνει ρεκόρ συμμετοχών και φυσικά η φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Πέρυσι οι συμμετοχές ήταν 4.300 ενώ μέχρι στιγμής φέτος είναι 4500 περίπου και συνεχίζονται ως τις 8.00 το βράδυ!

Ο αγώνας της Λάρισας διεξάγεται σε συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, της WIND, της Ελληνικής Αστυνομίας, εθελοντικών ομάδων και πολλών φορέων..

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας τις παρακάτω μέρες και ώρες:
Παρασκευή 23 Μαρτίου: 10.00-20.00 (παραλαβή αριθμού συμμετοχής & δυνατότητα νέων εγγραφών)
Σάββατο 24 Μαρτίου: 10.00-13.00 (παραλαβή αριθμού συμμετοχής)

2ο Πρωτάθλημα 10χλμ

Παράλληλα με το RUN GREECE, στην πόλη της Λάρισας θα φιλοξενηθεί φέτος και το δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο το οποίο έγινε πρώτη φορά το 2017 στην Πάτρα.

Για το φετινό πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή μεταξύ άλλων στις γυναίκες οι:  Αναστασία Καρακατσάνη, Σόνια Τσεκίνη, Μάγδα Γαζέα, Ειρήνη Μιχαλά, Μαργαρίτα Ντίνα, Βασιλική Καραγεωργάκη. Στους άνδρες Κώστας Γαλανόπουλος, Θεόδωρος Αναγνώστου, Χρήστος Μπουντούλης, Γιώργος Μενής και άλλοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα10χλμ σε δημόσιο δρόμο ΕΔΩ

Κατεβάστε την εφαρμογή