Οι προτάσεις του ΣΠΒΕ για θέματα που αφορούν το στίβο

Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με τις αντιδράσεις σωματειακών προπονητών σε προτάσεις της ομοσπονδίας ενόψει της γενικής συνέλευσης, ο ΣΕΓΑΣ δημοσιοποιεί απόσπασμα υπομνήματος του Συνδέσμου προπονητών Β. Ελλάδας, που εστάλη στις 16 Μαρτίου. 

 

Μεταξύ των πολλών προτάσεων ήταν και η θέση του Συνδέσμου για το θέμα της καθιέρωσης παράβολου για την έκδοση νέων δελτίων.

Αναλυτικά η πρόταση του ΣΠΒΕ:

“Υλοποίηση της πρότασης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για το συμβολικό αντίτιμο στην έκδοση νέων δελτίων και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δίνονται στις κατά τόπους ΕΑΣ για να διατεθούν στον αναπτυξιακό αθλητισμό”.

 

Παράλληλα ο Σύνδεσμος Προπονητών πρότεινε τη δημιουργία Κλιμακίου Επίλεκτων αθλητών στίβου, προκειμένου να δοθούν επιπλέον κίνητρα στα παιδιά και μέσα από αυτό να επιτυγχάνεται ο ενιαίος προγραμματισμός στις μικρές ηλικίες. Η οργάνωση και η υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος θα γίνεται, σύμφωνα με τον ΣΠΒΕ, μέσα από τις ΕΑΣ με χρηματοδότηση από το αντίτιμο για την έκδοση νέων δελτίων.

 

Ο ΣΕΓΑΣ θέλει να ευχαριστήσει τον ΣΠΒΕ για τη συνεργασία του και τις προτάσεις που έχει καταθέσει, τις οποίες και μπορείτε να δείτε στο σύνολο τους, πατώντας εδώ.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή