Στη Φόρμια το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Κυριακοπούλου

Στην Φόρμια της Ιταλίας θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ επέστρεψε το χειμώνα στην αγωνιστική δράση, λίγους μόλις μήνες από τη γέννηση της κόρης της και κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. 
Η Κυριακοπούλου, μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο του Μπέρμιγχαμ, ωστόσο με 4,65 μ. έβαλε γερές βάσεις για τη θερινή σεζόν. Η αθλήτρια μαζί με τον προπονητή της Ανδρέα Τσώνη και τον συναθλητή της Θοδωρή Χρυσανθόπουλο, θα βρεθεί από 3 έως 11 Απριλίου στο γνωστό προπονητικό κέντρο και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να κάνει άλματα με τον Βιτάλι Πετρόφ. 
 
“Έχουμε ήδη συνεννοηθεί με τον Ουκρανό τεχνικό, ώστε να κάνουμε δύο προπονήσεις αλμάτων μαζί του. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και εποικοδομητικό για εμάς να έχουμε την άποψη του για τεχνικά θέματα”, είπε ο Ανδρέας Τσώνης.
 
Η Κυριακοπούλου έχει ως στόχο της θερινής σεζόν τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, ωστόσο πριν από τη διοργάνωση του Αυγούστου θα επιδιώξει να είναι παρούσα και σε ορισμένα από τα κορυφαία μίτινγκ της Ευρώπης και φυσικά στους αγώνες Diamond League.

Κατεβάστε την εφαρμογή