Στα …πιτς ο Αναστασάκης που επιστρέφει δυνατός το επόμενο διάστημα

Με ένα μικρό εμπόδιο ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη θερινή σεζόν ο Μιχάλης Αναστασάκης. 
Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας αφού στις 28 Φεβρουαρίου προέβει σε χειρουργική επέμβαση. Ο πρωταθλητής από την Κρήτη επέλεξε να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε (κύστη κόκκυγα), προκειμένου να είναι σε θέση να γυμναστεί απρόσκοπτα για τους αγώνες της θερινής σεζόν.
 
Ο κορυφαίος σφυροβόλος των τελευταίων ετών έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ωστόσο ακόμη δεν είναι σε θέση να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Σε κάθε περίπτωση ο 23χρονος αθλητής τον Μάιο θα είναι έτοιμος για τους πρώτους του δυνατούς αγώνες. Μάλιστα ο αθλητής έχει κάνει ήδη αγωνιστικό προγραμματισμό και στο πλαίσιο αυτό έχει κλείσει θέση στο μίτινγκ ανοιχτού στην Οσάκα στις 20 Μαΐου, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναγωνιστεί δυνατούς αντιπάλους.
 
Ο ρίπτης του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έχει ως μεγάλο στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τον Αύγουστο στο Βερολίνο. 
 
 
Ο Αναστασάκης το 2017 βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, αφού έστειλε τη σφύρα στα 77,72 μ. και έγινε ο τέταρτος Έλληνας όλων των εποχών στο αγώνισμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή