Ζήσε τον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας μέσα από το κινητό σου


Η εφαρμογή του ΣΕΓΑΣ επιστρέφει και θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας στον 7ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας!

Η τεχνολογία προχωρά και έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ο 7ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου, δε θα μπορούσε να μην συμβαδίζει με τις προσταγές της νέας εποχής και έτσι προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους δρομείς να παρακολουθούν ζωντανά τις επιδόσεις τους.

Πως θα γίνει αυτό; Μέσα από το “Athens HM powered by MyLaps”. Η επίσημη εφαρμογή του Ημιμαραθωνίου επιτρέπει σε όλους να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό τους, το tablet, ή και τον υπολογιστή, αρκεί να την κατεβάσουν.

Η εφαρμογή επιτρέπει τόσο σε όσους τρέχουν όσο και στους φίλους τους να βλέπουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται, αλλά και το χρόνο τους.

Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ενημέρωση για τα περάσματα των Ημιμαραθωνοδρόμων (στην Εκκίνηση, στο 1o χλμ., στο 6ο χλμ., στο 9,5ο χλμ., στο 10ο χλμ., 13,3ο χλμ., στο 16,7ο χλμ. και στο 19,2ο χλμ. και στον Τερματισμό), των συμμετεχόντων στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (στην Εκκίνηση, στο 2,3ο χλμ., στο 4,4ο χλμ. και τον Τερματισμό) και των δρομέων του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. WIND (στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό). 

Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ανάλογη ενημέρωση για τους 15 αθλητές που προπορεύονται σε κάθε έναν εξ’ αυτών των αγώνων.

Φυσικά, θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με όλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Μέσα από την εφαρμογή υπάρχει η δυνατότητα για όλους να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα, την πρόγνωση του καιρού αλλά και μετά το τέλος του αγώνα να δουν ξανά την προσπάθεια τους χάρη στη λειτουργία Live Tracking Replay.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώ σήμερα κιόλας ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και χρήσιμες πληροφορίες για την προετοιμασία σας ενόψει του αγώνα, όπως η αποστολή των βεβαιώσεων για τα bib numbers, το άνοιγμα και το πρόγραμμα του Κέντρου Εγγραφών και της EXPO, προσφορές των χορηγών μας, κλπ.

Όσοι έχετε «κρατήσει» την εφαρμογή από την περυσινή διοργάνωση, και για να δείτε όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής, σιγουρευτείτε πως έχετε ανανεώσει στην τελευταία έκδοση της, μέσα από το App Store και/ή Google Play Store!

 

 

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή