Στο Ωδείο Αθηνών η EXPO και το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου


Στον ιστορικό και πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Ωδείου Αθηνών, θα λειτουργήσει για τη φετινή χρονιά η EXPO του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου, γιορτάζοντας δρομικά τον ερχομό της άνοιξης!

Το νέο αυτό εκθεσιακό γεγονός, το οποίο πλαισίωσε με μεγάλη επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας τα τελευταία δύο χρόνια και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους χιλιάδες δρομείς και επίσκεπτες, ξεκίνησε για να ακολουθήσει τα βήματα της ERGO Marathon EXPO και όχι μόνο το έκανε αλλά κατάφερε να αποκτήσει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα.

Η Half Marathon EXPO θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2018 με δωρεάν είσοδο και συμμετέχουν σε αυτήν, οι μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικής ένδυσης και υπόδυσης, αθλητικής διατροφής, αθλητικού εξοπλισμού και αξεσουάρ, προϊόντων και υπηρεσιών υγείας, ενεργειακών ποτών, οργάνων γυμναστικής καθώς και εργομετρικά κέντρα και κέντρα αποκατάστασης, εταιρείες αθλητικού τουρισμού και τεχνολογίας.

Παράλληλα με την Half Marathon EXPO και στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης από όπου όλοι οι εγεγγραμμένοι δρομείς για Ημιμαραθώνιο και τους αγώνες 5χλμ & 3χλμ θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το υλικό του αγώνα.

Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης θα είναι ανοικτά για το κοινό τις παρακάτω μέρες και ώρες:
Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018: 13.00 – 20.00
Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Μαρτίου 2018: 10.00 – 20.00

Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής κάθε δρομέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου, πχ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ.) καθώς και η επίδειξη του email με τον αριθμό συμμετοχής που θα λάβουν όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς μια εβδομάδα περίπου πριν τον αγώνα.

Κατεβάστε την εφαρμογή