Με συνέντευξη ανοίγει η αυλαία για το 6ο RunGreece2018

 

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο ΣΕΓΑΣ στην οποία θα παρουσιάσει το 6oRunGreece2018, την σειρά αγώνων δρόμου που διεξάγεται σε επτά πόλεις τη χώρας μας με την συνεργασία των αντίστοιχων Περιφερειών και Δήμων και του μεγάλου χορηγού της WIND.

Η συνέντευξη θα δοθεί την Τρίτη 6 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Αμαλία στην Αθήνα (Λεωφ Αμαλίας 10, αίθουσα Jasmine)στις 12 το μεσημέρι όπου θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι των Περιφερειών και των Δήμων των επτά πόλεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των αγώνων και Πρωταθλητές Πρωταθλήτριες αλλά και εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ και της Πολιτείας.

Το Run Greece που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ διεξάγεται σε συνεργασία με τις Περιφέρειες και τους Δήμους σε εφτά πόλεις της ελληνικής περιφέρειας με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού της σειράς την WIND. Μέρος από τα έσοδα προσφέρονται σε κοινωφελή ιδρύματα και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς στις πόλεις που φιλοξενούν του αγώνες.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγωνίσματα 10χλμ και 5χλμ σε επίσημα μετρημένες διαδρομές σε κεντρικά σημεία πόλεων της περιφέρειας και  αγώνα Παιδιών στον οποίο  συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού.

Το RunGreeceδιεξάγεται σε δύο κύκλους, Εαρινό και Φθινοπωρινό οι οποίοι περιλαμβάνουν τέσσερις και τρεις αγώνες αντίστοιχα.

Οι αγώνες αυτοί  συνδέονται άριστα με τον αγωνιστικό προγραμματισμό των δρομέων και λειτουργούν ως «προπόνηση» αφού συνδέονται άμεσα, την Άνοιξη με τον ΗμιΜαραθώνιο και το Φθινόπωρο με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 6ου RunGreece2018

Εαρινός κύκλος
Μάρτιος
24:      1oς αγώνας Λάρισα
Απρίλιος
29:      2oς αγώνας Ηράκλειο
Μάιος
13:    3ος αγώνας Καστοριά
20:    4ος αγώνας Ιωάννινα

Φθινοπωρινός κύκλος
Σεπτέμβριος
30:      5oς αγώνας Αλεξανδρούπολη
Οκτώβριος
07:      6oς αγώνας Πάτρα
14:      7ος αγώνας Ρόδος
 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή