Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού: “Αν ήταν άλλος αγώνας θα είχα σταματήσει” (vid)

Φωτογραφία: eurokinissi

Και επίσημα πλέον από σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη είναι κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, που ολοκληρώνεται σήμερα στο Μπέρμιγχαμ

Η Ελληνίδα κρέμασε σήμερα στο στήθος της το δεύτερο μετάλλιο της σε παγκόσμιο, σε έναν τελικό που διέφερε αρκετά από αυτούς των προηγούμενων ετών. Η Ελληνίδα πάλεψα αρκετά για πετύχει τον αρχικό της στόχο, που ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου, παρά τα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. “Πονούσα παρά πολύ στα τελευταία βήματα στη μέση και τα πόδια. Στα δοκιμαστικά και στο πρώτο άλμα ένιωθα αρκετά καλά. Ωστόσο αναγκάστηκα να αφήσω το πρώτο άλμα στο 4,75 μ., γιατί ένιωσα έναν δυνατό πόνο και τρόμαξα πολύ. Αν ήταν άλλος αγώνας θα είχα σταματήσει, αλλά αυτό δεν μπορούσα να το κάνω σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα”, είπε η Κατερίνα Στεφανίδη, μία ημέρα μετά την μεγάλη της εμφάνιση και συμπλήρωσε: “Πραγματικά είμαι χαρούμενη με αυτή την επιτυχία. Εντάξει μπαίνοντας στον αγώνα σκεφτόμουν το χρυσό, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας νομίζω ήμουν τυχερή που πήρα και το χάλκινο. Θεωρώ πως χθες δεν ήμουν σε θέση να ανέβω όσο αρκετά χρειαζόταν για να ξεπεράσω τις δύο άλλες κοπέλες. Παρόλα αυτά η τρίτη μου προσπάθεια στο 4,90 μ. ήταν πολύ καλή”.

Η Στεφανίδη από εδώ και πέρα μπαίνει σε πρόγραμμα αποκατάστασης και ξεκούρασης. “Συνήθως κάνουμε μια εβδομάδα ξεκούραση, όμως, τώρα θα κάνουμε δυο. Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι φταίει και έχω τους πόνους, όμως, είναι κάτι που θα εξετάσουμε το επόμενο διάστημα”.

Η πρωταθλήτρια μας επιστρέφει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τρίτης (00.45) με την πτήση LH 1284 από Φρανκφούρτη.

Κατεβάστε την εφαρμογή