Στεφανίδη και Κυριακοπούλου αγωνίζονται στη Γλασκώβη

Στη Γλασκώβη θα γίνει την Κυριακή (25/2) ο τελευταίος αγώνας της σειράς World Indoor Tour της IAAF, μία μόλις εβδομάδα από το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης σε έναν αγώνα, που θα λειτουργήσει για εκείνη ως test event για την διοργάνωση της επόμενης εβδομάδας, δεδομένο του ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ανάλογος με εκείνον του Μπέρμιγχαμ.

Η ολυμπιονίκης του Ρίο έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,83 μ. και έχει δείξει πως είναι σε θέση να προσεγγίσει το ρεκόρ της – και πανελλήνιο ρεκόρ – το οποίο είναι 4,90 μέτρα. Η 27χρονη θα διεκδικήσει στο Μπέρμιγχαμ το μοναδικό χρυσό μετάλλιο, που λείπει από τη συλλογή της. Στη Γλασκώβη θα κάνει τον τελευταίο αγώνα της στη σεζόν η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια μας επέστρεψε φέτος στην αγωνιστική δράση ύστερα από την γέννηση της κόρη της και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, αφού ξεπέρασε τα 4,61 μέτρα. Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Η Στεφανίδη και ο Μίτσελ Κρίερ θα μεταβούν στο Μπέρμιγχαμ τη Δευτέρα (26/2).

Κατεβάστε την εφαρμογή