Οδηγίες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος (Κυριακή, 25/2)

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα γίνει την Κυριακή στην Πύλη Τρικάλων, στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιές”, το οποίο έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές στο παρελθόν με επιτυχία τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, οι διοργανωτές προχώρησαν στην ανακοίνωση τεχνικών οδηγιών 

Έλεγχος των δηλώσεων συμμετοχής

Οι σύλλογοι και οι αθλητές που δεν είχαν την δυνατότητα να ελέγξουν τις δηλώσεις συμμετοχής από το site του ΣΕΓΑΣ θα πρέπει με την άφιξή τους στο χώρο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος να προσέλθουν στο χώρο ανακοίνωσης των πινάκων με τις συμμετοχές προκειμένου να ελέγξουν τις δηλώσεις συμμετοχής και ενημερωθούν για τον προσωπικό τους αριθμό ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ.

Λειτουργία Help Desk

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα με τις δηλώσεις, θα πρέπει να απευθυνθούν στον υπεύθυνο του Help Desk, που φιλοξενείται σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο κοντά στην Αίθουσα Κλήσης προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
Για την καλύτερη και γρηγορότερη επίλυση των προβλημάτων ο εκπρόσωπος του συλλόγου θα πρέπει να έχει μαζί του αντίγραφο της δήλωσης συμμετοχής.

Παραλαβή αριθμού συμμετοχής (με ενσωματωμένο το chip χρονομέτρησης) και οδηγιών τοποθέτησής του

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στην Αίθουσα Κλήσης (σύμφωνα με τις ώρες που αναφέρονται στον πίνακα παρουσίασης στην αίθουσα κλήσης) προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους, να ενημερώσουν τους υπεύθυνους για τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους και να παραλάβουν το σχετικό φάκελο (αριθμός συμμετοχής στον οποίο είναι ενσωματωμένο το chip χρονομέτρησης, παραμάνες καθώς και τις οδηγίες τοποθέτησής του), ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 2725/99.

Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η συμμετοχή στους Αγώνες!

Προσοχή: Η είσοδος στην Αίθουσα Κλήσης επιτρέπεται ΜΟΝΟ στους συμμετέχοντες αθλητές-τριες.
Η είσοδος εκπροσώπων των συλλόγων ή συνοδών προκειμένου να παραλάβουν τους αριθμούς των αθλητών ή να δηλώσουν την παρουσία αθλητή-τριας ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

Ωράριο παρουσίας στην Αίθουσα Κλήσης
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων αθλητών και την αποφυγή συνωστισμού στην Αίθουσα Κλήσης, η παρουσία των αθλητών θα δηλώνεται σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ

           

Δήλωση παρουσίας

Τμήμα
Αίθ. Κλήσης

Ώρα έναρξης

Αγώνισμα

Κατηγορία

από

έως

8:45

9:15

Α

10:00

4.000μ.

Νεανίδων

8:55

9:40

Β1 (201 – 270)

B2 (271 – 337)

10:25

3.000μ.

Κορασίδων

9:25

10:00

Α

10:45

6.000μ.

Εφήβων

9:50

10:30

A (301 – 380)

Β (381 – 458)

11:15

4.000μ.

Παίδων

10:30

10:55

Α (101 – 160)

B (161 – 216)

11:40

10.000μ.

Ανδρών

11:05

11:50

A

12:35

8.000μ.

Γυναικών

11:05

11:50

B

12:35

6.000μ.

Γυναικών Β΄

11:50

12:35

Α

13:20

8.000μ.

Ανδρών Β΄

Προσοχή: στους αθλητές – τριες που δεν θα παρουσιάζονται το παραπάνω χρονικό διάστημα στην Αίθουσα Κλήσης δεν θα τους επιτρέπεται η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα.

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

Αμέσως μετά το τέλος κάθε αγωνίσματος τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στον πίνακα ανακοινώσεων.

Απονομές επάθλων

Οι τρεις πρώτοι νικητές-τριες, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, παρακαλούνται να προσέρχονται στην τέντα των απονομών προκειμένου να διεξάγονται οι απονομές επάθλων το συντομότερο δυνατόν.

Οδηγίες ηλεκτρονικής χρονομέτρησης

Οι υπεύθυνοι των συλλόγων με δική τους ευθύνη θα πρέπει να ενημερώσουν τους αθλητές-τριες, που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος, για τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω:

 Το chip χρονομέτρησης είναι τοποθετημένο στην πίσω μεριά του αριθμού

 Δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να αφαιρεθεί ή να ξεκολληθεί το chip χρονομέτρησης από τον αριθμό συμμετοχής

 Ο αριθμός θα πρέπει να τοποθετηθεί μπροστά από το στήθος των αθλητών

 Σε καμία περίπτωση ο αριθμός δεν θα πρέπει να αλλοιωθεί, τσαλακωθεί ή κοπεί

 Ο αριθμός δεν θα πρέπει να καλυφθεί με κάποιο άλλο ένδυμα, φόρμα ή αντιανεμικό ή οτιδήποτε άλλο και θα πρέπει να είναι ορατός από τους κριτές και από τους υπευθύνους της εταιρείας χρονομέτρησης στην εκκίνηση, στη διαδρομή και στον τερματισμό

 Δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή του αριθμού συμμετοχής με άλλους αθλητές γιατί ο αριθμός και το chip είναι προσωπικά και δηλώνουν τον αθλητή για τον οποίο έχουν δοθεί. Οι παραβάτες θα ακυρώνονται.

 Σχέδιο chip χρονομέτρησης

Κατεβάστε την εφαρμογή