Επόμενη στάση το IAAF Indoor Tour στο Τορούν

Στο Τορούν της Πολωνίας θα γίνει την Πέμπτη (15/2) ο πέμπτος αγώνας της σειράς IAAF World Indoor Tour με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών απ’ όλο τον κόσμο.

 

Το επί κοντώ είναι ένα από τα αγωνίσματα που βαθμολογούνται και δίνουν wild card για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που συγκεντρώνει πλειάδα κορυφαίων αθλητών του πλανήτη.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Φιλιππίδης, που μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις σε Κότμπους (5,73 μ.), Ντίσελντορφ (5,78 μ.) Μαδρίτη (5,85 μ.) και Ρουέν (5,70 μ.) είναι έτοιμος για μια ακόμη μεγάλη πτήση. Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους υποψήφιους για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

Στο Τορούν θα αγωνιστεί και ο Εμμανουήλ Καραλής, που προέρχεται από τις σπουδαίες εμφανίσεις σε ΣΕΦ και Πράγα, όπου πέρασε τα 5,78 μ. και 5,71 μ. αντίστοιχα. Ο έφηβος παγκόσμιος ρέκορντμαν θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι σε άλματα πάνω από τα 5,70 μέτρα.

Στο Τορούν θα είναι και ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Μπραζ, που πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε τα 5,90 μ., αλλά και οι Ραφαέλ Χολτσντέπε (Γερμανία) και Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία) με φετινά 5,88 μ. και 5,86 μ. αντίστοιχα.

Κατεβάστε την εφαρμογή