32o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Η Μπελιμπασάκη έγραψε ιστορία και στα 200 μ. με 23.02

Η Μαρία Μπελιμπασάκη (Παναξιακός) μπορεί να έκανε μόλις την δεύτερη κούρσα της καριέρας της στα 200 μ. στον κλειστό στίβο, όμως, δεν κανένα πρόβλημα να δείξει την φανταστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η έμπειρη αθλήτρια ήταν νικήτρια με 23.02 και έγινε η δεύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών στην Ελλάδα και πλέον κυνηγά την σπουδαία Κατερίνα Κόφφα. Η Μπελιμπασάκη ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στη διοργάνωση. Δεύτερη με 24.38 ήταν η Ειρήνη Βασιλείου (ΓΕΗ) και τρίτη η Κυριακή Σαμάνη (Αίολος Μακ.) με 24.45 και ένα ακόμη ατομικό ρεκόρ.

“Παρά το γεγονός ότι δεν έχω κάνει προπόνηση για 200 μ., βγήκε μια εξαιρετική επίδοση. Νομίζω πως το καλοκαίρι η ταχύτητα θα μου δώσει την δυνατότητα να κάνω ακόμη καλύτερες επιδόσεις στα 400 μέτρα”, είπε η Μπελιμπασάκη. 

Στους Άνδρες η νίκη πήγε όπως και πέρυσι στον Παναγιώτη Τριβυζά (ΟΣΦΠ) με 21.35 και δεύτερος με 21.81 και νέο ρεκόρ ο Μιχάλης Παππάς (ΟΚΑ Δωδώνη). Η τριάδα συμπληρώθηκε από τον Γιώργο Λέκκο (ΓΑΣ Χολαργού), που πέτυχε 21.93, όσο και ο τέταρτος Βαγγέλης Καϊκης (ΓΕΑ Τρικάλων).

Κατεβάστε την εφαρμογή