Ασταμάτητη Στεφανίδη έφτασε στα 4,82 μ., στα 5,70 μ. ο Φιλιππίδης, στα 4,50 μ. η Κυριακοπούλου στο Ρουέν (vid)


Έντονη ελληνική συμμετοχή υπήρχε στο μίτινγκ επί κοντώ στο Ρουέν. Η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Κώστας Φιλιππίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν στην kindarena της Ρουέν και άφησαν για ακόμη μια φορά εξαιρετικές εντυπώσεις.

Η Στεφανίδη με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν συνέχισε το αήττητο σερί, το οποίο έφτασε αισίως στις 17 νίκες και παράλληλα συνέχισε την ανοδική της πορεία. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεπέρασε τα 4,82 μ. και βελτίωσε το 4,81 μ., που πέτυχε πριν λίγες ημέρες στο Παρίσι, ενώ πέτυχε ρεκόρ διοργάνωσης. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στη συνέχεια τοποθέτησε τον πήχη στα 4,92 μ., όπου το ένα από τα τρία της άλματα ήταν καλό. Η Ελληνίδα δείχνει πως από αγώνα σε αγώνα βρίσκει το δρόμο σε όλο και μεγαλύτερες επιδόσεις.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έμεινε στα 4,50 μ., ωστόσο στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει το 4,60 μ., προκειμένου να δει τον πήχη στα 4,66 μέτρα. Η Κυριακοπούλου παρά το διάστημα απουσίας της από την αγωνιστική δράση επέστρεψε γρήγορα σε υψηλό επίπεδο και πλέον χρειάζεται αγώνες για να κινηθεί και πάλι κοντά στα ατομικά της ρεκόρ.

Έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα έκανε σήμερα ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος διανύει φέτος πολύ καλή σεζόν. Ο πρωταθλητής του Δημήτρη Κυτέα κατέλαβε την τρίτη θέση στη διοργάνωση με άλμα στα 5,70 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια. Ο αθλητής στη συνέχεια δοκίμασε στα 5,78 μ., ύψος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει, ωστόσο είχε καλά άλματα. Σε πολυ καλή μέρα βρέθηκαν οι Ρενό Λαβιλενί και Τιάγκο Μπραζ, αφού αμφότεροι ξεπέρασε τα 5,90 μέτρα.

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή