Φιλιππίδης και Καραλής αγωνίζονται στο Ντίσελντορφ

Στο Ντίσελντορφ θα γίνει το δεύτερο World indoor Tour της IAAF (Τρίτη, 6/2) με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών απ’ όλο τον κόσμο.

Το επί κοντώ αναμένεται να είναι ένα από τα αγωνίσματα με μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο γιατί εκεί θα είναι οι κορυφαίοι του αγωνίσματος, αλλά γιατί ανάμεσα σε αυτούς θα είναι δύο Έλληνες πρωταθλητές, ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Εμμανουήλ Καραλής.
 
Ο Φιλιππίδης έχει ξεκινήσει φέτος τη σεζόν πολύ δυνατά με 5,70 μ., 5,71 μ. και 5,73 μ. στους τρεις αγώνες όπου συμμετείχε, ενώ έδειξε σε θέση να βρεθεί σε άλματα πάνω από τα 5,80 μέτρα. Σε αυτό θα τον βοηθήσει και ο συναγωνισμός με σπουδαίους επικοντιστές, όπως ο Ραφαέλ Χολζντέπε με 5,88 μ., πριν λίγες ημέρες στην Καρλσρούη, ο δεύτερος στο Παγκόσμιο το καλοκαίρι στο Λονδίνο,  Πιοτ Λισεκ (5,83 μ.), αλλά και οι Σαμ Κέντρικς (5,78 μ.) και ο Καναδός Σον Μπαρμπέρ.
 
Την ευκαιρία να βελτιώσει ακόμη και το ατομικό του ρεκόρ (5,70 μ.), θα έχει ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο νεαρός έχει σημειώσει φέτος 5,65 μ. και έχει δείξει ικανός να ανέβει πολύ υψηλότερα. Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοκινόμου έχει κάνει φέτος τρεις αγώνες (5,50 μ., 5,65 μ., 5,62 μ.).

Κατεβάστε την εφαρμογή