Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Μουζενίδη

Με πανελλήνιο ρεκόρ στη σφαιροβολία Εφήβων ολοκλήρωσε την παρουσία του στους αγώνες της Θεσσαλονίκης ο Οδυσσέας Μουζενίδης. 

Ο νεαρός αθλητής είχε καλύτερη βολή στα 20,11 μ. και βελτίωσε το δικό του 20,09 μ., από τις 20 Ιανουαρίου στο κλειστό των Αμπελοκήπων. Ο Μουζενίδης, που το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε, σημείωσε το ρεκόρ στην 5η του βολή.

Στη σφαιροβολία των Ανδρών, ο συναθλητής του Μουζενίδη στο γκρουπ του Γιώργου Μποτσκαριώβ, Τάσος Λατιφλάρι είχε κέφια και με 18,35 μ. βρέθηκε μια ανάσα από το ατομικό του ρεκόρ (18,36 μ.). Ο αθλητής θα έχει την ευκαιρία να το πετύχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκεί όπου η σφαιροβολία θα είναι από τα δυνατότερα αγωνίσματα.

Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν πραγματοποίησε σήμερα ο Μιχάλης Μερτζανίδης. Ο αθλητής “προσγειώθηκε” στα 7,74 μ. στο μήκος -έκανε μόνο τρία άλματα –  και έδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι εξαιρετικά σταθερός αθλητής.

Ο άλτης του Κώστα Χήτα, ο οποίος ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 7,86 μ., θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο τριπλούν η Χριστίνα Αλβερτσιάν, η οποία ήταν νικήτρια με 13,18 μέτρα. Η αθλήτρια του Γιάννη Δημητριάδη, την ερχόμενη εβδομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα κυνηγήσει το 13,38 μ., που είναι το ρεκόρ της.

Δυνατός αγώνας έγινε στο τριπλούν ανδρών με το Μανώλη Μακρή να πετυχαίνει 15,81 μ. και να βελτιώνει το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Ο αθλητής του Μάκη Πάντου είχε ατομικό ρεκόρ 15,65 μ. ,ενώ στον ανοιχτό έχει 16,06 μ. από το 2015. Δεύτερος με 15,51 μ. ήταν ο Παύλος Μπόφτσης και τρίτος με 15,01 μ. ο Δημήτρης Μονόπωλης.

Τα αγωνίσματα της σφαιροβολίας και των οριζόντιων αλμάτων έγιναν στο κλειστό “Τασούλα Κελεσίδου”, στους Αμπελόκηπους.

Βελτιωμένη παρουσιάζεται χρόνο με το χρόνο η Κέλλυ Σαμάνη, που σήμερα κατάφερε να σημειώσει μια σπουδαία επίδοση στα 60 μέτρα. Η αθλήτρια του Κώστα Κοτσίδη τερμάτισε σε 7.46 (ατομικό ρεκόρ, προηγούμενο 7.72), χρόνος που της επιτρέπει να ελπίζει το καλοκαίρι σε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις σε 100 μ. (11.96) και 200 μ. (24.65).

Στην ίδια κούρσα η Κορασίδα Βάγια Δάμπλια τερμάτισε σε 7.76 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Κάτι ανάλογο πέτυχε και η Νεάνιδα αθλήτρια των ψηλών εμποδίων, Πασχαλίνα Παπαδοπούλου, που σημείωσε 7.85.

 Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή