Ντεμπούτο με 7.34 για τη Σπανουδάκη στα 60 μέτρα

Επίδοση κάτω από το ατομικό της ρεκόρ (7.30) θα μπορούσε να κυνηγήσει η Ραφαέλα Σπανουδάκη στο σημερινό μίτινγκ του Ρέιμς, αν το πρόγραμμα δεν κυλούσε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση.

Ο προκριματικός της απόστασης έγινε με περίπου 40 λεπτά αναμονή με την Σπανουδάκη να τερματίζει σε 7.34, ενώ στο επόμενο τέταρτο οι αθλήτριες κάθισαν και πάλι στο βατήρα, αφού οι διοργανωτές αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμα και ημιτελική κούρσα.

Εκεί η Σπανουδάκη σημείωσε 7.41, ενώ περίπου μισή ώρα αργότερα έτρεξε σε 7.38 και κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τελικό για να δείξει πως είναι σε καλή κατάσταση. Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στα 60 μ. των Ανδρών, με τον Παναγιώτη Τριβυζά να τερματίζει σε 
6.81 στον προκριματικό, σε 6.78 στον ημιτελικό και σε 6.77 στον τελικό των 60 μ., κούρσες, που επίσης έγιναν σε διάστημα λιγότερο της μίας ώρας.

Διαφορετικό περίμενε το ντεμπούτο της στη σεζόν, στα 800 μ. η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου. Η πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων επηρεάστηκε από την μεγάλη αναμονή και περιορίστηκε σε χρόνο, 2.08.83, επίδοση που της έδωσε την τρίτη θέση. Η αθλήτρια θα επιδιώξει να βρει έναν ακόμη αγώνα στο εξωτερικό, δεδομένο του ότι είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να κυνηγήσει μία επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της, ενώ θα πάρει μέρος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Κατεβάστε την εφαρμογή