Εντονη ελληνική παρουσία στο μίτινγκ της Ρέιμς

Στο μίτινγκ που θα γίνει στην στην πόλη Ρέιμς της Γαλλίας θα πάρουν μέρος την Τετάρτη (31/1) δύο αθλήτριες κι ένας αθλητής μας.

Ο Πάνος Τριβυζάς, η Ραφαέλα Σπανουδάκη και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου θα έχουν την ευκαιρία για την πρώτη εκτός συνόρων εμφάνιση τους στη σεζόν και παράλληλα για καλές εμφανίσεις.

Ο Τριβυζάς ξεκίνησε τη χρονιά στους αγώνες που έγιναν στον Άγιο Κοσμά στις 20/1 με 6.68, επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και στη Γαλλία έχοντας τον ανάλογο συναγωνισμό θα επιδιώξει μια ακόμη γρηγορότερη κούρσα.

Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η 23χρονη έχει καλές αναμνήσεις από τη διοργάνωση, αφού εκεί πριν από ένα χρόνο διένυσε τα 60 μ. σε 7.30, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ και της έδωσε τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Η αθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση και θα κυνηγήσει από την πρώτη της εμφάνιση στη σεζόν, μία γρήγορη κούρσα.

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου επέλεξε να “ανοίξει τη σεζόν με 400 μ., πριν από λίγες ημέρες στο ΣΕΦ και αύριο στο μίτινγκ της Ρέιμς θα μπει στο βασικό της αγώνισμα, τα 800 μέτρα. Ο αθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 2.05.10, επίδοση που θέλει να απειλήσει στη διάρκεια της σεζόν.

Κατεβάστε την εφαρμογή